serpentine Oluşturma zamanı: Şubat 13, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 13, 2012 Benim de bu aralar severek oynadığım bir oyun olan Mount & Blade (At ve Kılıç), Türkiye, Birleşik Devletler ve İskandinav ülkelerinde büyük beğeni topladı. Bilkent Üniversitesi mezunu Bilgisayar Mühendisi Armağan Yavuz ile eşi İpek'in geliştirdiği oyun, 1 milyonun üzerindeki satış rakamı ile büyük bir başarı sağladı. Oyun, orta çağ savaşlarını konu alıyor. At sırtında elinizde yay, kılıç, balta, mızrak gibi silahlarla ve emrinizdeki adamlarınızla kaleleri ve şehirleri kuşatıp fethediyorsunuz. Oyunda Kergit (Türk ve Moğol), Rodok (Bizans/İtalya/Yunan), Svadya (Almanya, Fransa), Nord (İskandinav) ve Vaegir (Rus) ülkeleri bulunmakta ve her birinin kralları, lordları, kale ve şehirleri bulunuyor. Hiçbirine bağlı olmadan doğuyorsunuz ve isterseniz krallardan birine sadakatinizi sunup paralı asker, lord hatta kral olabiliyorsunuz. Zırh ve silahlarınızı geliştirip güçleniyor ve yanınıza daha fazla adam alarak güçlü ordular kuruyorsunuz. Oyun oynanabilirlik açısından oldukça güzel. Büyük bir bütçeyle hazırlanmış çoğu oyun bana aynı zevki vermedi. İlgili haber http://ekonomi.milliyet.com.tr/dunya-turk-gencinin-hayaliyle-savasiyor/ekonomi/ekonomidetay/12.02.2012/1501336/default.htm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Atamertes Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2012 Oyun oldukça detaylı ve güzel özelliklere sahip ancak gerektiğinden fazla sistem gereksinimi istemesi oyuna sıcak bakmamı engelliyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sphynxinator Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2012 Bu oyunu oynamıştım. Gerçekten acayip kapsamlı bir oyun. Utanmasam simülatör diycem yani. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2012 oyunu 2 senedir ya da daha fazla süredir oynarım bir çok mod u mevcut süper bi oyun aslında hele birde multiplayer özelliği olsa mmm , bende tanıtmayı düşünüyordum bi türlü olmadı , güzel paylaşım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jenexus Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2012 Şimdiye kadar 3 oyun çıkarıldı Mount&Blade, Mount&Blade Warband, Mount&Blade with Fire and Sword. Warband ve with Fire and Sword'da multiplayer desteği var. Oyunu/oyunları sevmediyseniz bile satın alın derim. Türklerin oyun yolunda gelişmesine katkı sağlayacaktır. Fiyatı 10TL'ye kadar düştü zaten. 2012 Martında oyunun yeni versiyonu(yeni oyun daha doğrusu) bekleniyor. 2012 sonu için bir kaç proje daha var. Warband en çok oynanan 20-30 oyun arasında yer alıyor. Grafik olarak bir CoD, Battlefield olmasada TeamSpeak eşliğinde multiplayer oldukça zevkli. En azından ben multiplayerdan 2 yıldır bıkmadım:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ariakas Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2012 Oyun çok güzel olsada bir süre sonra kendini tekrar etmeye başlıyor. Total war serileri uzun süre oynanabiliyordu ancak mount & blade bir süre sonra sıkmaya başlıyor. Umarım aşarlar bu durumu bir sonraki oyunda Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.