AdaLi Oluşturma zamanı: Şubat 13, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 13, 2012 Arkadaşlar Mentalist Olmak İçin Ne Yapabilirmi Yada Yeteneğimin Olup Olmaığını Nasıl Anlayabilirim Kendimi Nasıl Geliştirebilirim? Veya Farklı Dallardan Bir Yeteneğim Olduğunu Nasıl Anlayabilirim? Şimdiden Teşşekürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aikon Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2012 yanlışım varsa düzeltin ancak herkeste bu yetenekler zaten mevcut veya özellikler diyelim. yapacağın bunları nasıl kontrol edebildiğini öğrenmek ve geliştirme yollarını kendine göre bulmak. Tekniklerinden yararlanabilirsin , konu açmadan keşke araştırsaydın. Genel bir kavram çünkü illa konu bulursun bunlarla ilgili. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2012 Mentalist ne demek ona bir baksana.Mentalistlik birşeyi dokunmadan uçurmak falan zannediyorsun herhalde Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
musalex Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2012 Bildiğim kadarıyla bu psişik yetenekler her ruhta bulunur önemli olan kullanabilmek. Bunu yapabilmek için de farkındalığı arttırmak, sürekli çalışmak-pratik yapmak falan gerekli yanlış olabilir tabi bilen arkadaşlar açıklarsa memnun olurum ben de. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Laikha Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2012 http://www.gnoxis.com/mentalizm-nedir-42305.html belki faydası olur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AdaLi Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2012 Mentalistin Ne Demek Oldugunu Biliorm Kardes Zihin İle İlgili. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2012 Mentalistin Ne Demek Oldugunu Biliorm Kardes Zihin İle İlgili. Metallica diye bi grup buldum süper demek istiyorum ama açıklama da yapmadan duramam: mentalistin türkçe karşılığı yoktur,ne biliyorsun? ya da ogame oynar mıydın? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Laikha Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2012 Mentalistin Ne Demek Oldugunu Biliorm Kardes Zihin İle İlgili. Bilmiyorsun demedim ki zaten, belki faydası olur dedim sadece =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AdaLi Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2012 Ya Zihin Okuma İşte Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lair_of_Lizbeth Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2012 Herkes mentalistmiş,herkes yapabilirmiş. İnsanoğlu denilen canlı ne kadar yetenekli birşeymiş böyle. Büyük bir heyecanla baktım konuya, belki bende de vardır diye. Ama yok ya, ben daha çamaşır makinesinde çamaşır yıkanın sırrını çözemedim daha. Şapka çıkarıyorum tüm mentalistlere o yüzden. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nakreb Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2012 Herkes mentalistmiş,herkes yapabilirmiş. İnsanoğlu denilen canlı ne kadar yetenekli birşeymiş böyle. Büyük bir heyecanla baktım konuya, belki bende de vardır diye. Ama yok ya, ben daha çamaşır makinesinde çamaşır yıkanın sırrını çözemedim daha. Şapka çıkarıyorum tüm mentalistlere o yüzden. aynen mentalistliği herkez yapsaydı ilk benimle lizbeth yapardı zaten Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.