Atamertes Oluşturma zamanı: Şubat 14, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 14, 2012 Koç: Hadi, bi’daha… Boğa: Acıktım. Pizza söyleyelim… İkizler: Kumanda nerede? Yengeç: Ne zaman evleneceğiz? Aslan: İtiraf et, harikaydım değil mi? Başak: Kalk, kalk. Çarşafları yıkamam lazım. Terazi: Sen mutlu olduysan ben de mutlu oldum hayatım. Akrep: Hadi şimdi de çatıda yapalım. Yay: Ben seni ararım. Sakın sen beni arama… Oğlak: Bana kartını versene… Kova: Artık ellerini çözeyim mi? Balık: Canımmm! Çok iyiydin.. Kaynak: http://bit.ly/yTA3LM (Bkz: Valentine özel konusu) (Bkz: Arattım çıkmadı) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2012 oğlak burcu tedbirli olması nedeniyle eve girmeden önce kartını çoktan almış olmalı bence Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Moonrise Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2012 hahaha Koç :D:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şaman Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2012 ben yengeç değilim o zaman :S Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2012 daha çok bayanlar için galiba bu:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Laikha Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2012 ahahah Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mavi siyah Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2012 Boğa obur göstermiş bizi yaaa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2012 mavim burçdaşımsın. hiç de obur değilim. aklıma gelmese yemem hatta. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mavi siyah Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2012 bu çok aşırı göstermiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Atamertes Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2012 Aktivite acıktırıyor olmalı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ariakas Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2012 Koç Obursunuz obur itiraf edin! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cemsit Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2012 Tek yay benmiyim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hyppo Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2012 Aslan: İtiraf et, harikaydım değil mi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SkyLine16 Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2012 İkizler : Kumanda Nerde ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
apocalypse Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2012 itiraf etmesine gerek bile yok bence Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2012 önümüzde ki yüzyıl pizza yiyemicem. neden bu kadar anlamlı olmak zorunda ki.kahretsin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2012 ahaah elleri bağlamak gibi fantezim olammıştı hiç denemeli Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jestem Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2012 balık. açıkcası ben öyle diyebilirim ama sanırım bu yorumlar bayanlara ait gibi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Qetesh Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2012 Boğa ya bak Tam tutmamış kimsede Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Atamertes Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2012 Boğa ya bak Tam tutmamış kimsede Kumanda nerede ? bak bende tutmuş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Qetesh Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2012 Kumanda nerede ? bak bende tutmuş Bir sende tutmuş heralde Oranla tutmayan fazla Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AdaLi Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2012 Hah Terazi Vefalıyım İşte Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nakreb Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2012 ikizler kumanda nerede Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rapit Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2012 ben yengecim ama acıktım bir pizza söyliyelimi tercih ederim mideme düşkün birisiyimdir biraz yalnız ye ye kilo yapmıyor ben anlamadım bu işi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ariakas Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2012 ben yengecim ama acıktım bir pizza söyliyelimi tercih ederim mideme düşkün birisiyimdir biraz yalnız ye ye kilo yapmıyor ben anlamadım bu işi Yemek konusunda bendensin Ye ye kilo almam. çabuk yakıyorum sanırım ki çokta yiyen biriyim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.