WitchOz Oluşturma zamanı: Şubat 14, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 14, 2012 Ben psi-ball yapamıyorum...Ne kadar odaklanırsam odaklanayım yapamıyorum bir türlü.Birisi bunu bana ayrıntılı şekilde anlatabilirmi?Nasıl bir ortamda olmalı?Ellerimizin şekli nasıl olmalı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2012 Arama butonundan başlayabilirsin mesela . Olmadı biz birtane yapar yollarız sana ! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
WitchOz Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2012 sitedeki konulara baktım ama yeterince bilgi yok.yapmaya çalışıyorum,ama elimde hissedemiyorum... ---------- Post added at 17:10 ---------- Previous post was at 16:54 ---------- Lütfen bir cevap verin artık inancımı kaybetmeye başladım.1 haftadır uğraşıyorum ama hiç tık yok.psi-wheel bile dönmüyor fanusun içinde. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
WitchOz Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2012 peki birşey daha aklıma geldide...bunu yapmak için çakraların açılması şartmı ? eğer zorunluysa nasıl açarım çakraları ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KiNqSDesTRoY Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2012 yeterince bilgi yok mu_? bence istemediğin kadar çok bilgi var sen aramasını bilirsen Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
WitchOz Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2012 hala cevabımı alamadım?çakraların açılmış olması gerekli mi bunu yapmak için ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hamza Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2023 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2023 Çakraların zaten açık. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.