redewon Oluşturma zamanı: Şubat 17, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 17, 2012 Rüyada lucid olduğumuz zaman ne istersek yapabiliyor muyuz? Örnek veriyorum mesela bilgisayar da hiç oynamadığın bir oyunu oynamak gibi? ---------- Post added at 19:49 ---------- Previous post was at 19:48 ---------- Daha lucid olamadım gerçi ama merak ^^ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hyppo Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2012 eğer mümkünse uyanmak isteyeceğimi sanmıyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MikroNova Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2012 Daha önce hiç görmediğin, haberinin olmadığı ve belkide insanlığın bilmediği şeyleri hayalinde canlandıramazsınız değil mi. Lucid'de de mümkün değil tahminimce. Tabii bildiğin her şeyi yapmak mümkün diye biliyorum, uçmak, ateş topu atmak, falan filan. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
redewon Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2012 Denemekten zarar gelmez, gelmez değil mi? Bir lucid olsaydım iyi olacaktı da olamadım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MikroNova Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2012 Lucid olsaydım tabiri yanlış gibi ya, "Ah bi beyaz olsaydım, zenci kaldım." demek gibi birşey. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nakreb Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2012 senin her şeyden kastın ne Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gustav Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2012 Kardeşim bende aynı sebebten buldum bu forumu bu da ilk yazım zaten =) Rüyada oldugunun farkına varmak işin daha basit kısmı.Rüya yı kontrol etmek en zor kısmı rüyayı kontrol etmeye çalıştıkca zaten uyanıyorsun.Zor kısım istediğini yapabilme Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
saatdokuz11 Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2012 bence önceden gördüğün ve yapmayı çok istediğin şeyleri yapabilrsin. sonucunda rüya yani Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mewtwo Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2012 Kardeşim bende aynı sebebten buldum bu forumu bu da ilk yazım zaten =) Rüyada oldugunun farkına varmak işin daha basit kısmı.Rüya yı kontrol etmek en zor kısmı rüyayı kontrol etmeye çalıştıkca zaten uyanıyorsun.Zor kısım istediğini yapabilme Tamamen haklı. Ayrıca lucidde bildiğin kadarsın fazlası için katman aşman gerekir tecrübe ile sabittir. (katmandan kastım belli bir seviyeye gelmek) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.