Jump to content

Sizi Daha İyi Hissettirecek Bir Mantra

Mahfer

Önerilen Mesajlar

Bir çoğumuz özelliklede sabah uyandığı zaman, kötü bir durumla karşılaştığı zaman veya herhangi bir morel bozukluğunda enerjimizin gittiğini, çekildiğini hissederiz. Bir süre önce bundan çok yakınan biriydim ve bir sabah aklıma bir mantra geldi. (Mantra: "Tek düze söylenen sözcük" demektir.) Okula doğru gidiyordum ve sesli bir şekilde "Bütünün Ruhu Benimle." diye tekrarlamaya başladım. Onlarca, yüzlerce kere bunu üst üste tek düze olarak söylemeye başladım ve birşeyler oldu.

Daha iyi hissediyordum. Sabahın uyanmanın o negatif hali tamamen yok olmuştu. Kalbim sanki enerjiyle dolmuş, harikaydım. Buna daha sonra bir imgeleme ekledim ve diğer arkadaşlarımın üzerinde de denedim. Sonuç yine harikaydı. Şimdi size adım adım bu mantrayı ve imgelemeyi nasıl kullanacağınızı anlatayacağım.

Meditasyon halinde olmanıza gerek yok sadece gözlerinizi kapatın ve onlarca, yüzlerce kez Bütünün Ruhu Benimle diyin.

Bütünün Ruhu Benimle

Bütünün Ruhu Benimle

Bütünün Ruhu Benimle

Bütünün Ruhu Benimle

Bütünün Ruhu Benimle

Bütünün Ruhu Benimle

Bütünün Ruhu Benimle

Bütünün Ruhu Benimle

Bütünün Ruhu Benimle

Bütünün Ruhu Benimle

Bütünün Ruhu Benimle

.....

Bu mantrayı tekrarken evrenden size beyaz ışıkların geldiğini ve sizi doldurduğunu imgeleyin. Kendinizi iyi hissedene kadar tekrarlayın.

NOT: "Olumlamalar" ile karıştırmayın lütfen. Kendi yazımdır.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...