Who Oluşturma zamanı: Şubat 17, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 17, 2012 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2012 :D komik,düşünebiliyor musunuz yıllar sonra anlaşılmış Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MikroNova Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2012 Başlığı okuyunca çekinmiştim, haklıymışım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ariakas Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2012 Bu arada aklıma geldi. Bodrumda halikarnas tarafında Goeth Goethe isimli bir bar var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hyppo Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2012 Bu arada aklıma geldi. Bodrumda halikarnas tarafında Goeth Goethe isimli bir bar var ahahaha. o bara gitmek lazım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ariakas Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2012 ahahaha. o bara gitmek lazım. 3-4 gün sonra Bodrum'dayım ege bölgesindeysen (yani yakınsan) gel bekleriz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Qetesh Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2012 Adam yayınlamayın diyor ama yayınlamışlar ama güzelmiş 'Goethe geldik' sevdim bunu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2012 adam yayınlamayın diyor ama sonrasında da adamın linki vs. çıkıyor sonunda geldik iğrenç bir espriydi bu arada ama yine de yarıldım gülmekten... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2012 ağlarken güldürüyor güldürürken düşündürüyor.adam felsefe yapmış abi. dermişim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.