Locked Oluşturma zamanı: Şubat 20, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 20, 2012 Tam gnoxis üyelerine göre bir film diyebilirim Başrollerinde DANE DEHAAN, ALEX RUSSELL, MICHAEL B. JORDAN, MICHAEL KELLY olan film 13 Nisan'da vizyona girecek. Konu:Gizemli bir şekilde süper güç sahibi olan 3 yakın arkadaşın arası, aralarındaki kişisel problemler sonrasında bozulur. Güçlerinin kendilerine kazandırdığı güvenle tehlikeyi eğlence haline getiren üç arkadaş, sonunda güçlerini birbirlerine çevirir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2012 bekledigim filmlerin basında geliyor Bakalım bekleneni verir umarım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ariakas Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2012 Süper bir film olucak gibi. Sabırsızlıkla bekliyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kuju13 Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2012 Çıksın çıksın (: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2012 aynı filmin benzeri bi film war , 2 gün önce izledim , 3 üniwerste öğrencisi özel yetenkerle kavuşuyorlar falan , bunu da izlerim kesin ,tişkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rapit Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2012 güzel bi filme benziyor sanırsam yetenekleri o girdikleri çukurdaki birşeyden kazanıyorlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sirens Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2013 Süper ötesi ^^ Açılmadıysa ben açayım diye aradım açılmış çoktan :/ Bu film benim Parapsikolojiye başlama sebebim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
roket adam Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2013 hemen izliyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
challenger1997 Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2013 Harika bir film arkadaşlar kaçırmayın, çocugun ölümü biraz acı oluyor ama Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.