Skyller Oluşturma zamanı: Şubat 21, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 21, 2012 Evet öncelikle merhaba bir süredir forumu takip ediyorum izlediğim dizi filmlerden merak saldım dinci bir insan değilimdir ama çok merak ederek açtım bu konuyu tecrubem yok bilgi verirseniz sevinirm Çin melek ruh şeytan vb şeyler cağıran veya cağırılıyomu nasıl cağırılıyor tehlikesi nedir . Mage ve Necromencer spelleri nasıldır nasıl yapılır tutarmı . cevap veren vermeyen herkese şimdiden teşekurler Not: Yeniyim konuyu nereye açmam gerektiğini bilemedim yanlışsa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2012 oyunlardan falan mı aldın bu isimleri? büyüler dediğin isimleri. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Skyller Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2012 Aklıma oyle yazmak geldi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ScreamingoftheRap Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2012 Diablo'dan almış sanırım. Bu arada hiç forumu takip etmiş gibi durmuyorsun, çünkü sorduğun soruların cevapları forumda zaten mevcut hatta forum bunlarla dolu, lüften başlık açmadan önce bir forumu araştıralım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Skyller Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2012 Çok kısa süredir takip ediyorum baktığım konulardada kimse cağırdım dememiş veya kayda değer pek bişi bulamadım bi kaç konu dışında Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2012 bir sürü konu var sürülerce. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Skyller Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2012 bir sürü konu var sürülerce. O konuların içinde yararlı veya yararsız konu mutlaka var ama kendin yazmışsın sürülerce hangi birine bakıyım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2012 Paranormal Varlıklar ayrıca, Neo-paganizm & Wicca katagorilerinde bulabilirsin.Ama çok gelişmedikçe böyle bir şeye kalkışmanı önermem.Hatta böyle bir şeye kalkışmanı önermiyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Skyller Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2012 Yardımın için sağol bakıcam Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.