halka Oluşturma zamanı: Şubat 21, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 21, 2012 rüyamda biri beni göğsümdem haç ile damgalıyordu bunun anlamını bilen varmı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MichaeL Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2012 etkisi altında kaldıgın bilinçaltında yer edinen birşeyle alakalıda olabilir.. Korku duydugun inancın ile alakalı etkisinde kaldıgın birşey üzerine gördügün bir kabusta olabilir.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
halka Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2012 aslında inancımla alakası olduğunu sanmıyorum kendimi büyü ilmine adadığımdan beri görüyorum...gerçek gibiydi ve uyandığımda etkisini hissediyordum... yinede söylediğin gibi olabilir teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MichaeL Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2012 aslında inancımla alakası olduğunu sanmıyorum kendimi büyü ilmine adadığımdan beri görüyorum...gerçek gibiydi ve uyandığımda etkisini hissediyordum... yinede söylediğin gibi olabilir teşekkürler öncelikle bu tarz bir rüyayı sürekli görmenle alakalıda Bu konuya yorum getirebiliriz.. Yani sen kendi acından bir işaret bir anahtar gibi görebiliyorsan bu rüyayı, Yaptıgın ritüeller ile alakalıda olabilir cünkü sen kendini büyü ilmine adadıgını söylüyorsun.. Rüyalarında gördügün şeyler parca parca önüne geliyorsa birleştirip bir anlam kazandırmayı denersen sonuca ulaşabilirsin . Yada ilk yorumumdaki gibi birşeyle karşı karşıya kalmıssındır.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
halka Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2012 Ritüeller bana kendimi iyi hissettiriyor... Bir işaret veya anahtar olduğunu sanmıyorum rüyam pek iyiye işaret bir rüya sayılmazdı. orta çağdaki cadıların yargılanışları gibiydi daha çok. bende bilinç altı olarak düşünüyordum ama rüya sıklaşınca huzursuz etti beni Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lair_of_Lizbeth Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2012 Kutsal bir yola adandığını anlamına geliyor. Açıkçası ben iyiye yordum bunu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nakreb Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2012 Ben de dinle ilgili olduğunu düşünüyorum belkide şeytana çok uyduğuna dair bir işarettir ve o yoldan ayrılmanı isteyen bir işaret'de olabilir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AnDMe Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2012 Haç ın ezoterik anlamı denge demektir yani enlem çizgisi dünyasal madde alem ,boylam çizgisi de ruhsal alem demektir.Ve bu ikisinin birleşimi dengeyi getirir.Buna göre yorumlayabilirsin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
halka Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2012 Önerilerinizi ve fikirlerinizi dikkate alacağım teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.