Khuizo Oluşturma zamanı: Şubat 22, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 22, 2012 Arkadaşlar şu anda olmuyor ama önceden başımdan geçen bir olayı anlatacam.Arkadaşlarımla hep bu cinlerle paranormal şeylere sarmıştık kafayı.7/24 onlardan konuşuyorduk.Birde bu illuminati arrivals dizisinide izledim.Böyle şeylere sarmıştım.Birde küçüklüğümden kafamda kalıplaşmış bir şey gece 3 cinler saatidir diye. Ondan sonra bir gece uyandm saat 03:15 uyuyamadm 2-3 saat sonra uyudum.Bir dahaki gece yine aynı saatte uyandım.Tam uykusuzluktur diye düşünecekken ikinici gece saate bi baktm yine 3:15 ondan sonra bayaa şaşırdım.Sonra 7-8 gece böyle tekrarlandı.Tahmin edebileceğiniz üzere tırsaklık %100 .Sonra belki 1-2 saat geç yatarsam olmaz diye düşündüm sonraki geceler bi baktım 4-5 arası yine uyanıyorum.Ama her uyanışımda odada bir ağırlık hissediyorum.Bilmediğim bi ağırlık.Bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen ^^. Saygılar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ariakas Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2012 Arkadaşlar şu anda olmuyor ama önceden başımdan geçen bir olayı anlatacam.Arkadaşlarımla hep bu cinlerle paranormal şeylere sarmıştık kafayı.7/24 onlardan konuşuyorduk.Birde bu illuminati arrivals dizisinide izledim.Böyle şeylere sarmıştım.Birde küçüklüğümden kafamda kalıplaşmış bir şey gece 3 cinler saatidir diye. Ondan sonra bir gece uyandm saat 03:15 uyuyamadm 2-3 saat sonra uyudum.Bir dahaki gece yine aynı saatte uyandım.Tam uykusuzluktur diye düşünecekken ikinici gece saate bi baktm yine 3:15 ondan sonra bayaa şaşırdım.Sonra 7-8 gece böyle tekrarlandı.Tahmin edebileceğiniz üzere tırsaklık 0 .Sonra belki 1-2 saat geç yatarsam olmaz diye düşündüm sonraki geceler bi baktım 4-5 arası yine uyanıyorum.Ama her uyanışımda odada bir ağırlık hissediyorum.Bilmediğim bi ağırlık.Bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen ^^. Saygılar. Tamamen psikolojik gibi gözüküyor. Alarm kuran bir insanın alarmdan 1-2 dakika önce uyanması yada tam o saatte uyanması gibi. Dediğiniz gibi küçüklüğünüzden o saat hakkında önyargılarınız varmış zaten. Son zamanlardada bu tarz konularla ilgilenince etki yaratmış. Telaşlanıcak bir durum yok Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Khuizo Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2012 Tamamen psikolojik gibi gözüküyor. Alarm kuran bir insanın alarmdan 1-2 dakika önce uyanması yada tam o saatte uyanması gibi. Dediğiniz gibi küçüklüğünüzden o saat hakkında önyargılarınız varmış zaten. Son zamanlardada bu tarz konularla ilgilenince etki yaratmış. Telaşlanıcak bir durum yok Senin dediğin gibide olabilir ama bilgisi olan arkadaşlar varsa paylaşsın ^^ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
slapt Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2012 Atmışsın hafızaya beyin bedava tabi kurmuş saati kaldırmış seni kafana takma ağırlık hissetmense tamamen zihninde uyandırıldım piskolojisiyle yarattığın bir his Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
FromVendetta Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2012 Bencede Psikolojik Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Budo Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2012 Küçükken exorcism i izledikten sonra günlerce gece 3 te uyandım ama TAM 3te.Haliyle deli tırsmıştım kafan rahat olsun hocam hikaye,tamamen psikolojik takmayınca geçiyor;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AzraiL Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2012 Tamamen beynini koşullu düşündürdügün için. Ben misal alarm kullanmam. Derimki sabah 7 de uyanacagım. arep 7 yelkovan tam 12 deyken uyanıyorum. Yani kendimi konuşlandırıyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gordonfreeman00 Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2012 4 senedir 3 te kabus görüp uyanırım.ilk başta sadece cumaları görürdüm şimdi her gece o tür şeylerle alakası olduğunu sanmıyorum ben alıştım ve takmıyorum sende öyle yap Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Northice Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2012 Arkadaşlar şu anda olmuyor ama önceden başımdan geçen bir olayı anlatacam.Arkadaşlarımla hep bu cinlerle paranormal şeylere sarmıştık kafayı.7/24 onlardan konuşuyorduk.Birde bu illuminati arrivals dizisinide izledim.Böyle şeylere sarmıştım.Birde küçüklüğümden kafamda kalıplaşmış bir şey gece 3 cinler saatidir diye. Ondan sonra bir gece uyandm saat 03:15 uyuyamadm 2-3 saat sonra uyudum.Bir dahaki gece yine aynı saatte uyandım.Tam uykusuzluktur diye düşünecekken ikinici gece saate bi baktm yine 3:15 ondan sonra bayaa şaşırdım.Sonra 7-8 gece böyle tekrarlandı.Tahmin edebileceğiniz üzere tırsaklık %100 .Sonra belki 1-2 saat geç yatarsam olmaz diye düşündüm sonraki geceler bi baktım 4-5 arası yine uyanıyorum.Ama her uyanışımda odada bir ağırlık hissediyorum.Bilmediğim bi ağırlık.Bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen ^^. Saygılar. Şunu yazabilirim ki beyninin biyolojik saati müthiş çalışıyor. Bir arkadaşımda aynı dertten muzdaripti şimdi zihin saatini işe giderken kullanıyor 07:45'te mutlaka uyandığını söylüyor Sende herhangi birşeye endeksleyebilirsin. Uyumadan önce 1 fincan şekersiz adaçayı içersen rahatlıkla uyuyabilirsin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.