Khuizo Oluşturma zamanı: Şubat 23, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 23, 2012 Rüyamda ilk başta sanki ışınlandım gibi oldum.Ardından bir anda hani kendimi tahtaya bağlı buldum.(Çarmıh değil hani idam edilecek kişilerin olduğu varya o).Başımda iki kişi vardı.Birisi elinde baltasını tutan adam yüzünde maske vardı.Diğeri ise Şeytandı.Şeytan yüzüme kilitlenmişti bakışlarıyla.Kafasını cellada çevirdi ve bitir işi dercesine başını salladı.Ardından cellad hiç tereddüt etmeden kesti başımı.Oradan sonrasında ise aşırı soğuk hissettim müthiş bi ruhani ağırlık vardı.Üstümde tam yavaş yavaş bittim derken.Telefon alarmı çaldı -.- Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
caveler Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2012 (düzenlendi) "Üstün" açık uyumuşsun. Eğer Astral seyahattaysan orda ölürsen Gerçek hayattada ölürsün diye biliyorm. Sölediğim gibi üstün acık uyumussun Şubat 23, 2012 sirius tarafından düzenlendi kıç'ı üst yaptım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Budo Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2012 Orda ölürsen buradada ölürsün nedir hocam matrixe bağlamışsın olayı yada inception ağır uyuştucu verdikten sonraki muhabbet:) millet bangur bangır astralde korkulacak birşey yok diye anlatıyor sen çocuğu öldürdün:) Ergun Candan-Ruhsal Güçleri Geliştirme Tekniklerini öneririm konuya daha hakim olman için;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Khuizo Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2012 Kardeş bilmiyom valla ama uyanmaya çalışırken kıcım basım ayrı oynuodu bir anda emo style bagladm saldım kendimi sonra o dandik nokia alarmı ve uyandm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sphynxinator Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2012 O kadar da abartma bence. Bende de çok oluyo öyle boşluk hissi veren rüyalar. Bi keresinde her yer kapkaranlıktı, çok boğulmuştum falan. Bi keresinde de bi portal'a girdim, kısa bir boşluk hissi geldi bana, sonra uyandım falan. Her yer paslıydı zaten, Alessa'nın annesi de yanımdaydı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blackodesssa Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2012 acı zihindedir bedende değil gerçektede olsan rüya da olsan farketmez aynı his Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lucinda Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2012 kıçın açıkta yatmışsın sen Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
egos58 Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2012 Rüyanda portakal suyu içersen portakal suyu tadı alırsın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.