Jump to content

Rüyamda öldüm ve hissettim.

Khuizo

Önerilen Mesajlar

Rüyamda ilk başta sanki ışınlandım gibi oldum.Ardından bir anda hani kendimi tahtaya bağlı buldum.(Çarmıh değil hani idam edilecek kişilerin olduğu varya o).Başımda iki kişi vardı.Birisi elinde baltasını tutan adam yüzünde maske vardı.Diğeri ise Şeytandı.Şeytan yüzüme kilitlenmişti bakışlarıyla.Kafasını cellada çevirdi ve bitir işi dercesine başını salladı.Ardından cellad hiç tereddüt etmeden kesti başımı.Oradan sonrasında ise aşırı soğuk hissettim müthiş bi ruhani ağırlık vardı.Üstümde tam yavaş yavaş bittim derken.Telefon alarmı çaldı -.-

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Orda ölürsen buradada ölürsün nedir hocam matrixe bağlamışsın olayı:) yada inception ağır uyuştucu verdikten sonraki muhabbet:) millet bangur bangır astralde korkulacak birşey yok diye anlatıyor sen çocuğu öldürdün:) Ergun Candan-Ruhsal Güçleri Geliştirme Tekniklerini öneririm konuya daha hakim olman için;)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

O kadar da abartma bence. :D Bende de çok oluyo öyle boşluk hissi veren rüyalar. :D Bi keresinde her yer kapkaranlıktı, çok boğulmuştum falan. Bi keresinde de bi portal'a girdim, kısa bir boşluk hissi geldi bana, sonra uyandım falan. :D Her yer paslıydı zaten, Alessa'nın annesi de yanımdaydı. :blink:

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...