FromVendetta Oluşturma zamanı: Şubat 23, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 23, 2012 herkese merhaba öncelikle arkdaşlar internette dolaşırken melek tılsımı diye bişey gördüm araştıdıktan sonra hazır modellere ulaştım kolay bi tanesini bende yapyım dedim "Hayatta başarılıyım" tılmısnı yaptım tamamladım sonra okula gittim sabah sonra okulda 1. dersten itibaren okulun içinde bir klasik müzik sesleri gelmeye başladı sonra yaptıgım muskayı çıkarrtım yani tılsımı kesim birsürü parçaya ayırıp katlettim yani sonra sesler kesildi sizce neden ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ged Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2012 Sadece tesadüftür.Yaptığın muska zaten isminden belli ediyor ''hayatta başarılıyım''.Klasik müzik, çok alakasız. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
FromVendetta Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2012 Sadece tesadüftür.Yaptığın muska zaten isminden belli ediyor ''hayatta başarılıyım''.Klasik müzik, çok alakasız. O zaman neden bi tek ben duyuyodum bu sesi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.