nakreb Oluşturma zamanı: Şubat 23, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 23, 2012 mersinde olanlar deli mahmut kavşağını bilirler oradan geçerken birden gözümün önünde bir arabanın bir motorlu birine çarparak kaza yaptığını gördüm ve ileri doğru giderken benim o olayın gözümde canlandığı yerde paldır küldür sesler geldi yani kaza olmuştu ama motorla değil bisikletli birisi kaza yapmış. bu bir önsezi midir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ginger Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2012 gördüysen önsezi değil duru görü oluyor sanırım. ben de depremleri hiç kaçırmam, ama görerek değil sezgisel olarak. bana bir de rihter ölçeği taksalar süper olucam. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pelinsuu Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2012 harikaa:ermm: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xian Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Evet sanırım durugörü oluyor arkadaşında dediği gibi hayydiii kolay gelsin artık sana Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kronick35 Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2012 buda Allah vergisi yetenek. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SihirliEnerji Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2012 geçenlerde izlediğim bir belgeselde insanlara rastgele resimler gösteriliyordu. aralarında korkunç olanlarda vardı. çok ilginç bir şekilde resmi görmeden (yanlış hatırlamıyorsam) 5 saniye önce sanki resmi görmüş gibi, vücuda takılan cihazda hemen dalgalanmalar oluyordu. yani insan aslında yaşayacağı şeyleri görüyor veya hissediyor. --------- gördüysen önsezi değil duru görü oluyor sanırım. ben de depremleri hiç kaçırmam, ama görerek değil sezgisel olarak. bana bir de rihter ölçeği taksalar süper olucam. bende de 2-3 kere büyük depremlerde oldu. 1 dakika kala içim bi boşluğa düşüyor gibi oluyor. mide bulantısıyla banyoya koşuyorum, birde bakıyorumki deprem oluyor.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lobelia Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2012 Durugörü deneyimi yaşamışsın arkadaşım. Bence içlerinden en özelidir durugörü Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lost soul Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2012 süper bişey:) tabi kaza olması kötü ama yeteneğin çok değerli bence onun kıymetini bil Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aygun13 Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2012 Durugörü sanırım .. Doğru kullanman lazım yetenekliysen eğer .. Siteden yardım alabilirsin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
egeklan Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2012 bende durugörü ile uğraşıyorum.pm atarsan yardım edebilirim geliştirme konusunda... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Heppha Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2012 Yetenek değil sadece bir anlık bir his..Yetenek olması demek önceden de varolması veyahut daha da tekrarlanacağı anlamına gelir.Sadece kısa günün özeti. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.