Jump to content

Çok garip bir rüyaydı.

redewon

Önerilen Mesajlar

2 gün önceydi. Rüyamdaki olayları hatırlamıyorum ama sürekli rüyamda ya düşüyor yada birden uyanıyordum. 4-5 kere arka arkaya uyandım uyudum. En son uyanmam da rüya ile gerçeği karıştırdım hala rüyadayım sanıyordum. Ama son 1 aydır lucid rüya ile uğraştığım için anlamak zor olmadı tabi. Gerçekten çok garipti.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

bilinç dışı astral seyahat bu yaşadıklarımız akıl ruhun bedene girdiğini sanıyor ama aslında ruh hala bedende değil yani en azından ben öyle biliyorum daha ayrıntılı bilen arkadaşlarımız anlatacaktır

Sanmıyorum öyle değildi. Yani rüyadan uyanıyordum o kesin.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Rüyada düşmekle ilgili bir üniversite çalışması okumuştum. Tezlerine göre ilkçağlardaki insanlar magralarından uzak olduğundan gece saldırıya uğramamak için ağaçlarda uyurlarmış. Uyurken hareket edincede tabiki düşüyorlarmış. Rüyalarda asla yere çarptıktan sonrası yoktur. Tam yere çarpması vardır bunun nedenide düşer düşmez ölmeleriymiş. Bana pek mantıklı gelmemişti o zamanlarda fakat yinede paylaşıyım dedim... ^^

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Rüyada düşmekle ilgili bir üniversite çalışması okumuştum. Tezlerine göre ilkçağlardaki insanlar magralarından uzak olduğundan gece saldırıya uğramamak için ağaçlarda uyurlarmış. Uyurken hareket edincede tabiki düşüyorlarmış. Rüyalarda asla yere çarptıktan sonrası yoktur. Tam yere çarpması vardır bunun nedenide düşer düşmez ölmeleriymiş. Bana pek mantıklı gelmemişti o zamanlarda fakat yinede paylaşıyım dedim... ^^

Bence çok faydalı bir paylaşım bilinçaltının hafızasının milyonlarca yıl geriye gittiğini bilmekteyiz.Limbik beynin tepkileride bununla alakaladır mesela sıkıntılı bir durumda DON,KAÇ YADA SAVAŞ tepkisi gibi.Olmayabilir tabiki ama olabilirde.Ben astral çalışırken çok başıma gelmişti pek hoş olmuyor:)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Evet muhtemelen o yüzden uyanıyordum. Ama aynı şey 4-5 kere tekrarlanmaz ki yani.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...