Alemonia Oluşturma zamanı: Şubat 26, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 26, 2012 Merhaba, size yaklaşık bir-bir buçuk hafta önce gördüğüm bir rüyayı anlatmak istiyorum. Rüyamda üç yıl önce ki okulumun tuvaletin de saçımı düzeltiyordum. Üç tane ayna, vardı. En sonuncusun da ben, diğerinde de daha önce hiç görmediğim uzun düz ve açık renk saçları olan bir kız vardı. Aynalar birbirine çok yakın olduğu için onun yaptığı hareketleri de görebiliyordum. Saçımın önünü kıvırıp arkaya doğru atmamla birlikte o kız da aynı şeyi yaptı ve bir anda yüzü aynada belirdi. Aynaya bakıyordum ama kızın şaşırmış yüzünü görüyordum. Büyük bir korkuyla sağ'a baktım ve kız birşeyler söylemeye çalışıyordu ama sadece ağzından kekeleyerek sanki boğazına birşey takılmış gibi sesler çıkıyordu. Bende korkuyla geriledim ve baştan aşağı ürperdiğimi hissettim. Kaçıp gitme düşüncesiyle doldu tüm zihnim ama haraket edemedim. Çığlık atmaya çalışıyordum ama olmuyordu. Ağzımdan tek bir harf bile çıkmadı. Bilmiyorum belki de anlamsız bir rüyaydı. Ama paylaşmak istedim. Anlamı var mı onu bile bilmiyorum ya neyse. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ReaLPiLLS Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2012 Sadece rüya. Paranormal bir olayla ilgisi yok, rüya anlamlarını araştır derim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alemonia Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2012 Sadece rüya. Paranormal bir olayla ilgisi yok, rüya anlamlarını araştır derim. Umarım öyledir. Her hafta her pazar görmek normal mi? bu ikinci oluyorda. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2012 rüyalar bölümüne açsaydın keşke. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.