Khuizo Oluşturma zamanı: Şubat 27, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 27, 2012 Arkadaşlar sizce suda yürümek mümkünmüdür? Hani büyü cadılık falan benim merakım var ama pek bilmem.Fikirlerinizi bekliyorum.Criss Angel'i gördüm ama o adam numara yapıyor büyü değil. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AnDMe Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2012 bu tip durumlar büyü ile olmaz zaten..İnsan-ı kamil olunca bu gibi fenomenler mümkün olmakta ,yani tam bir şuur hali içerisinde insan maddeye hükmedebilmektedir...Yinede bunlar aydınlanma yolunda ortaya çıkan ayrıntılardır... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ReaLPiLLS Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2012 Büyü değil Levitasyon o. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2012 Levitasyon özgül ağırlığı havadan fazla olan bir nesne /hayvan /insanın fiziki bir etki olmaksızın havada asılı kalması fenomenidir . Suda yürümek gibi bir durum ise andme'nin yorumu gayet açıklayıcı olmuş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alemonia Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2012 " Aydınlama yolu " derken ne demek istedin acaba? Açıkçası çok özel bir konu değilse bilmek isterim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2012 " Aydınlama yolu " derken ne demek istedin acaba? Açıkçası çok özel bir konu değilse bilmek isterim. Farkındalığın yükselmesi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lair_of_Lizbeth Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2012 Chriss Angel insanı kamil sınıfına giriyor o halde. O adama hiç o güzle bakmamıştım doğrusu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rapit Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 biryerde okudum doğrumudur bilinmez suyun üzerinde ince bir tabaka halinde bir zar bulunuyormuş bunun testi olarakta bir bardak suyun üzerine bir iğne koyuyorlardı iğne suya deymiyordu havada kalıyordu, suda yürümek mümkün ama o ağırlığı o tabakanın taşıması zor ama yürüyenler hakkında rivayetler var bilinmez Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jenexus Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 biryerde okudum doğrumudur bilinmez suyun üzerinde ince bir tabaka halinde bir zar bulunuyormuş bunun testi olarakta bir bardak suyun üzerine bir iğne koyuyorlardı iğne suya deymiyordu havada kalıyordu, suda yürümek mümkün ama o ağırlığı o tabakanın taşıması zor ama yürüyenler hakkında rivayetler var bilinmez O dediğin zar, su molekülleri arasında oluşan kohezyon kuvvetinden kaynaklanıyor. Kohezyon aynı cins iki molekülün birbirini çekmesi anlamına geliyor. Bu güç maddeden maddeye farklılık gösteriyor. Örneğin bir bardak cıvanın içine bir cisim sokmaya çalıştığınızda cıvanın ortasında çukur oluşur ve cisim ıslanmaz. Ancak suda oluşan kohezyon kuvveti fazla büyük olmadığından 60-70 kilo bir insanın ağırlığını taşımasının(dikey duracak şekilde) imkanı yok.(Tabi fiziksel olarak) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.