Jump to content

boy uzatma

saatdokuz11

Önerilen Mesajlar

Oluşturma zamanı:

arkadaşlar 15 yaşındayım 1.60 boyundayım 60 kiloyum

boy uzatmak için neler yapabilirim hedefim 1.70 - 1.75 civarı

önerilerinizi bekliyorum.

Yanıtlama zamanı:

Spor: Basketbol , Voleybol

Yiyecek , İçecek : Süt

Boy uzunluğu büyük oranda genetik olduğu için genetiğinde kısa olan bir insan çok fazla uzayamaz. Genetiğinde uzunluk varsa bu yöntemlerle çok daha fazla uzayabilirsin. Ailene bakıcaksın boy genetiği için daha çok :)

Yanıtlama zamanı:

teşekkür ederim tavsiyelerin için.

ailem uzun değil. ama 1.70 lerde cok değil sanki boy için

yani 1.72 1.73 falan olamaz mıyım acaba

Yanıtlama zamanı:

Ailenin boy oranını 2-3 cmde olsa aşabilirsin. Benim ailemde en uzun (3 nesilde) 1.85 erkekte , 1.75 kadındayken ben 1.92 oldu mesela :) Lise çağımda basketbol oynadım. Beşiktaşta alt yapıda, galatasarayda küçükler yıldız takımdaydım. Bolca süt tükettim. Lise 3'te bıraktım hepsini :)

Yanıtlama zamanı:

Başka işiniz yokmu dostum sizin sonuçta bu genetik birşey uzarsa uzar uzamazsa hayatamı küseceksin?

Yanıtlama zamanı:

ben öyle bir şey demedim halimden memnunum fakat yinede 1.70 civarı olmak istiyom olamazmı :D ??

hayata küstüğüm falan yok çok sükür herşeyim iyi :)

Yanıtlama zamanı:

Boy uzatmanın çözümünü söylüyorum

Çözüm : Yok !

Ama ameliyatı var şunu var bunu var derseniz, binlerce lira harcayıp, ömür billah sakat kalmayı göze alıp aylarca hastanede yatacak kadar kötü durumda olmalısınız. Sadece yoga plates ile bir yada iki cm omurganızı düzleştirirsiniz o kadarcık. birde benim gibi nike airmax giyer 3-4 cm de oradan çıkarsınız filan :D Saçlarıda uzatın

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...