saatdokuz11 Oluşturma zamanı: Şubat 28, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 28, 2012 arkadaşlar 15 yaşındayım 1.60 boyundayım 60 kiloyum boy uzatmak için neler yapabilirim hedefim 1.70 - 1.75 civarı önerilerinizi bekliyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ariakas Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2012 Spor: Basketbol , Voleybol Yiyecek , İçecek : Süt Boy uzunluğu büyük oranda genetik olduğu için genetiğinde kısa olan bir insan çok fazla uzayamaz. Genetiğinde uzunluk varsa bu yöntemlerle çok daha fazla uzayabilirsin. Ailene bakıcaksın boy genetiği için daha çok Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
saatdokuz11 Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2012 teşekkür ederim tavsiyelerin için. ailem uzun değil. ama 1.70 lerde cok değil sanki boy için yani 1.72 1.73 falan olamaz mıyım acaba Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ariakas Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2012 Ailenin boy oranını 2-3 cmde olsa aşabilirsin. Benim ailemde en uzun (3 nesilde) 1.85 erkekte , 1.75 kadındayken ben 1.92 oldu mesela Lise çağımda basketbol oynadım. Beşiktaşta alt yapıda, galatasarayda küçükler yıldız takımdaydım. Bolca süt tükettim. Lise 3'te bıraktım hepsini Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
saatdokuz11 Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2012 haklısın.babam 1 67 acaba 1 70 falan olabilrmiyim sence Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ariakas Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2012 Olabilirsin. Spor ve Sütü aksatma Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chesterfield Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2012 Başka işiniz yokmu dostum sizin sonuçta bu genetik birşey uzarsa uzar uzamazsa hayatamı küseceksin? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
saatdokuz11 Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2012 ben öyle bir şey demedim halimden memnunum fakat yinede 1.70 civarı olmak istiyom olamazmı ?? hayata küstüğüm falan yok çok sükür herşeyim iyi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
adamKadmon Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2018 Boy uzatmanın çözümünü söylüyorum Çözüm : Yok ! Ama ameliyatı var şunu var bunu var derseniz, binlerce lira harcayıp, ömür billah sakat kalmayı göze alıp aylarca hastanede yatacak kadar kötü durumda olmalısınız. Sadece yoga plates ile bir yada iki cm omurganızı düzleştirirsiniz o kadarcık. birde benim gibi nike airmax giyer 3-4 cm de oradan çıkarsınız filan Saçlarıda uzatın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.