AkuJuk Oluşturma zamanı: Mart 1, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 1, 2012 Merhaba geçen geçe bir rüya gördüm.Böyle gece kapkaranlık havada tek bir yıldız bile yok zifiri bulutsuz bir karanlık var. böyle ova gibi yer yemyeşil çimenlik uzun geniş bi alan böyle sonunu göremiorum ama düz bi yer. ve benim tam karşımda böyle eski taş harabeler olur ya öyle yıkık dökük bi yer var. ve elimdede iki avucumu böyle göğüs hizamdan biras uzakta böyle avuclarımın içine tam sığan çok küçük bir kedi yavrusu var. öylece tutuyorum elimde böyle sonra kedi kıpırdanıyo. ve ben onu bırakmak istemiorum. sonunda elimin içini sanırım sol elimdi böyle küçük çizikler [biraz derin] bırakarak kaçıyo daha doğrusu elimden bırakmak zorunda kalıyorum. Aynı gece arkadaşımın benim hakkımda gördüğüm rüyası: rüyasında yine böyle bir gece. ben böyle çok yüksek bir dağ mı uçurumun kenarında duruyomuşum uçuruma dönük olarak.. yorumlarsanız sevinirim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AmenrA Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2012 Ben bu rüyayı şu şekilde yorumlayabilirim. Bu rüya bana pek hoş gelmedi, değerli birşeyini kaybedeceksin, bu maddi veya manevi olabilir. Emek harcadığın ve sevdiğin birşey olacak bu. İnşallah yanılıyorumdur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AkuJuk Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2012 Ben bu rüyayı şu şekilde yorumlayabilirim. Bu rüya bana pek hoş gelmedi, değerli birşeyini kaybedeceksin, bu maddi veya manevi olabilir. Emek harcadığın ve sevdiğin birşey olacak bu. İnşallah yanılıyorumdur. umarım değildir. ve birşey daha eklicem son birkaç gecedir sürekli tekrar eden bir rüyam var. bi binadayım ama böyle geniş değil uzun bir bina. bir sınıfta okuomuşum [dershane ya da okuldu] herkes sınftan çıkıodu felan ben sürekli sınıfta birşeylerimi unutuodum böyle iniodum merdvnlerden çıkıodum sonra ama böyel içimde bi heyecan bir ürküntü mutsuzluk tedirginlik vardı. böyle sınıfta sürekli aynı çocuk vardı eskiden tanıdığım bir erkek ama konuşmuşluğumda yoktur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AmenrA Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2012 umarım değildir. ve birşey daha eklicem son birkaç gecedir sürekli tekrar eden bir rüyam var. bi binadayım ama böyle geniş değil uzun bir bina. bir sınıfta okuomuşum [dershane ya da okuldu] herkes sınftan çıkıodu felan ben sürekli sınıfta birşeylerimi unutuodum böyle iniodum merdvnlerden çıkıodum sonra ama böyel içimde bi heyecan bir ürküntü mutsuzluk tedirginlik vardı. böyle sınıfta sürekli aynı çocuk vardı eskiden tanıdığım bir erkek ama konuşmuşluğumda yoktur. Kalbin ve ruhun yorulacak, seni bir şey üzecek, bu üzüntünün sebebi de değer verdiğin birşey olacak. 2 rüya ile bağlantı kurdum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AkuJuk Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2012 Kalbin ve ruhun yorulacak, seni bir şey üzecek, bu üzüntünün sebebi de değer verdiğin birşey olacak. 2 rüya ile bağlantı kurdum. çoğunlukla rüyalarımda gördüklerim çıkar ama ne bilim yorumunuz için teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.