Khuizo Oluşturma zamanı: Mart 2, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 2, 2012 Futbol oynarkenki bahaneler :D 1)Ben kaymadım kendi kaydı. 2)Kol bozuk. 3)Bu hakem kör la. 4)Atamayana atarlar. 5)Sende şans var yoksa tek kale oynadım. 6)Frikik çekmeden önce 'Atarsam ne vercen?' 7)Bak şimdi maçı nasıl çevircem. 8)Basıyorum bi saat sonra pas veriyor. 9)Messi adamın içinden geçiyor. 10)Ben Barcelona sen başka takım seç. 11)Yuh nasıl ofsayt!! Replay izledikten sonra 'adım ucuyla ofsayt' aga nasıl görem. 12)Ben orta açtım adam pas attı. Arkadaşlar daha burda yazmayan varsa yazın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Atamertes Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2012 + Mert ben ayrılmak istiyorum - Tamam hayatım maç bitsin konuşuruz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Thyke00 Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2012 2. sini çok kullanırım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
miko1634 Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2012 Atamaya atarlar:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ged Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2012 ''Kol bozuk'' çok kullanırım. Karşı taraf gol atınca golü 5 defa izletir sonunda sinirlenip makinenin fişini çekerim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Khuizo Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2012 Aaa bu arada beyler pardon Efsane sözü unutmuşum ' Start'a Bas Starta' Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
apocalypse Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2012 -kalecinin mallığı ben napiyim ! -hakemi mi satın aldın lan ! -kaleci kendi kendine açılıyor ! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Atamertes Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2012 2. ve 8. maddelerin birleşiminden oluşan TUŞ BASMIYOO A*K repliğini unutmamak gerek. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Khuizo Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2012 -Sen barcelonasın diye yendin yoksa ben daha iyi oynadım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Khuizo Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2012 Senin adamlar kırmızı tabii yenersin bende ronaldo mavi :D:D (Kondisyon) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2012 --avans veriyorum --sana daha gol yok --hep aynı hareket Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
palyacho Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2012 ..ben yenilmem... ..ben hiç bir oyunda yenilmem... ..5 tane atayım mı? ve bu maceraların sonunda; ..hadi koş bakkala ..hadi çay koy ..koş bira kap bana vs... birim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Typhon Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2012 -Hep aynı golü atma! Bu laf hala gizemini korumakta. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ScreamingoftheRap Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2012 - Abi olacak iş değil resmen bizim forvete 'için rahat olsun seneye Barçadasın" demişsin adam yatıyor. - Oğlum ben Fifacıyım zaten sıkıyorsa Fifada gel. - Yuh lan resmen şike yapmışsın! - Ben Madridle iyi oynayamıyorum Chelsea seçseydim böyle olmazdı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Khuizo Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2012 Sen dua et ben penaltı çekmeyi bilmiyorum... ( Pes2011-12-13 oyunlarındaki penaltı çekme tarzı değiştiği için oyuncuların %90ı penaltı çekmeyi bilmiyor ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2012 evdeki kol harbi bozuk,her gelene veriyorum bozuk kolu,kol bozuk da diyemiyolar gariplerim:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xian Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2012 -Fifa da gel oğlum bildiğin oyunu oynatıyosun bana... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AmenrA Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 Bu oyunu yapamamışlar(gol yediğimde) oha ne gol attım, bu oyun gerçek gibi la.(gol attığımda) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Spears Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 Açıkcası çok nadir yenildiğim için bi bahane üretmeye gerek olmuyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Pandora Poe Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 -Uzun zamandır oynamıyorum ki ben unutmuşum:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psyle Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 açıkcası futbol sevmediğim için bi sorun yok Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
iso789 Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2012 Bu maç alıştırmaydı bidakinde görüşcez Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.