rainbo Oluşturma zamanı: Mart 4, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 4, 2012 Rüyamda bir tane cadı gördüm sanırsam kara büyü yapmaya çalıştı ve rüyayı hala net hatırlayabiliyorum anlamını bilen varmı ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
egos58 Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2012 Kabus görmüşsün, ya da uyumadan önce çok fazla fantastik kurgu okumuş olabilirsin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rainbo Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2012 uzun süre etkisinden çıkamadım bilemiyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
egos58 Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2012 Ben rüyamda gördüğüm kıza aşık olduğumu bilirim Neyse benim fazla bilgim yok bu konuda, elbet bilir bir kişi yardım eder. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nakreb Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2012 büyü ve ya büyücülük Çevrenizde sizi kıskananların olduğuna ve bunlardan size zarar geleceğine işarettir..Çok dikkatli olmak gereklidir. Rüyayı gören kişinin içinden yıkanmak gelmiyorsa büyü rüyası uyarı olarak alınmalıdır.Rüyada büyü görmek, yolsuzluga isarettir. Kendini birisine begendirmek maksadi ile büyü yaptirdigini gören, bir yolsuzluktan dolayi hükümet tarafindan cezalandirilir. Kendisi nin büyücü oldugunu ve baskalarina büyü yaptigini gören, baska birisinin yolsuzlugundan dolayi onu gerekli makamlara ihbar eder ve tutuklattirir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AmenrA Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2012 büyü ve ya büyücülük Çevrenizde sizi kıskananların olduğuna ve bunlardan size zarar geleceğine işarettir..Çok dikkatli olmak gereklidir. Rüyayı gören kişinin içinden yıkanmak gelmiyorsa büyü rüyası uyarı olarak alınmalıdır.Rüyada büyü görmek, yolsuzluga isarettir. Kendini birisine begendirmek maksadi ile büyü yaptirdigini gören, bir yolsuzluktan dolayi hükümet tarafindan cezalandirilir. Kendisi nin büyücü oldugunu ve baskalarina büyü yaptigini gören, baska birisinin yolsuzlugundan dolayi onu gerekli makamlara ihbar eder ve tutuklattirir. Her rüyanın anlamı olmaz, bilinç altına işlenmiş bir olayı görmüştür muhtemelen. Burada hepimiz büyü ile ilgili konulara iştirak ediyoruz ki gördüğü rüya bence normal. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazirella Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2012 Her rüyanın anlamı olmaz, bilinç altına işlenmiş bir olayı görmüştür muhtemelen. Burada hepimiz büyü ile ilgili konulara iştirak ediyoruz ki gördüğü rüya bence normal. Bunu kendisi bile bilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.