Who Oluşturma zamanı: Mart 4, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 4, 2012 Yalan Yalan Yalann Yalan .. Gözümdeki ateş kalbimi yakınca.. Sandımkı aşkımız ömür boyunca! Meğer bu bir oyunmuş kolay oynanan Beni sevdığın varya o bile yalan..! Yalan Yalan Yalann Yalan .. Ayrılık yok artık böyle demiştin Bilesin seni nasıl nasıl sevmiştim Oysa gerçek farklıymış uyandığım an Anladımki sevgi koca bir yalan ! Yalan Yalan Yalann Yalan .. Söz vermiştin bana seninim diye.. Başka bir aşk bulmuşsun yine kendine Söyle mutlumu simdi kalbini çalan? Yoksa bu yeni sevgin odamı yalan! Yalan Yalan Yalann Yalan .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArpiA Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2012 yıktın beni Quest Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Who Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2012 Forumda durgun hayatta durgun yıkılan yıkılana Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArpiA Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2012 evet çok sakin bu aralar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sphynxinator Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2012 Bu şarkıyı ilk bu mu söylemiş. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.