Who Oluşturma zamanı: Mart 4, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 4, 2012 Çok aşığın var diyorlar Yalan de, yeter bana Bir sevda sözü fısılda Hazırım inanmaya Gönül hırsızı diyorlar İnkar et, yeter bana Gözlerindeki cevaba Korkuyorum bakmaya Geceler uzun ve yalnız Yoksun sabaha kadar Dusumde bile günahkarsın Bunu kim hayra yorar Ardımdan deli diyorlar Belki de yalan değil Yanımda bile uzaksın Nasıl dayansın bu gönül Çok ahlar aldı diyorlar İnkar et, yeter bana Gözlerindeki cevaba Korkuyorum bakmaya Geceler uzun ve yalnız Yoksun sabaha kadar Düşümde bile günahkarsın Bunu kim hayra yorar Ardımdan deli diyorlar Belki de yalan değil Yanımda bile uzaksın Nasıl dayansın bu gönül.. http://www.youtube.com/watch?v=Snx2_1B32Ug Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chesterfield Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2012 Ne kadar güzel bir sanat eseridir ki içine sızar insanın inceden inceden.Yüreği sızlar sevdiği yanında olsa bile yada sevdiği biri olmasa bile... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.