Casparagas Oluşturma zamanı: Mart 4, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 4, 2012 Merhabalar.. Daha önce astral seyehat diye birşeyin var olduğunu bilmiyordum, sağolsun gnoxis forumu sayesinde öğrendim. Geçenlerde canım çok sıkkındı, yatakta 1-2 saat bir otarafa bir butarafa kıvranıp durdum. Uyumuyordum yalnız gözlerim kapalıydı. Birşeyler düşünüyordum, uzaktaki sevdiğim kişiyi felan. Birden bire otobanda 3. şeritte buldum kendimi arabamla =) Orada oluşumu görüşümün hemen akabinde sol tarafımdan siyah bir minibüs geldi bana tam vurdu gözümü açtım. Yani anlıktı, başka birşey düşünürken birden orada oldum, o saniye solumdan araba geldi, tam solumdan vurdu, vuruşunu hissetmeden açtım gözlerimi. Neoluyo ben daha uyumadımki felan dedim kendi kendime, bi garip geldi, yine gözümü kapattım. Sonra sabaha kadar karabasan geldi 7-8 defa (uyku felci sanırım). Sabaha kadar değişik şeyler görüp 7-8 defa uyanıp uyudum. İlk önce bir adada şeytana benzer varlıkları öldürüp durdum, en az 1000 kişiyi öldürmüşümdür =) Uyanıp uyudum, annemin öldüğünü gördüm, rüyamda ağlıyordum, gözümü açtığımda sesli bir şekilde ağlama sesi çıkıyodu benden "ühüüüüüü" gibi =) Yani uyandığımda gözlerimde yaş yoktu ama sesli bir şekilde ağlıyordum, Allah Allaaaah diyip uyudum yine =) Yani ilk olanın astral seyehatle bir ilgisi varmı bilmiyorum, kimse bitarafın açıkta kalmış demesin =) Her uyandığımda yorgana sıkıca sarmış oluyordum kendimi, kan ter içinde uyanıyordum... Birde merak ettiğim birkaç soru var. Mesela ben bu işi ilerlettim, astral seyehate çıktım ve sevdiğim insanın yanına gittim, onun neyaptığını görebilirmiyim? Uyandıktan sonra sen şunu yapıyordun diyebilirmiyim? =) Ona dokunabilirmiyim? Hissedermi? Teşekkürler.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
homoridens Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2012 Astral çıkıştan ziyade yaşadığın olay Vizyon tanımına daha uygun düşüyor. Elbette geliştirerek bir şekilde Astral Çıkış yapmaya başlayabilirsin. Teoride bilinçaltındaki formlar bir aralık bulup sızmışlar ve sen de akabinde bu formları görsel-işitsel mesajlar olarak algılamışsın. Astral Seyahat ile çok yakın değiller ama uzaktan bir akrabalık var. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rapit Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2012 bana daha çok rüya görmüşsün gibi geldi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Atamertes Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2012 Astral seyahate arabayla çıkılmaz, en azından astral teknoloji daha o kadar gelişmedi. Arada olur öyle kötü geceler metabolizmayla ilgili bir durum uyumakla uyanıklığın arasında kalırsın genelde fazla kafein almaya bağlı kalp ritminin fazla yükseldiği zamanlarda görülür. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2012 Astral seyahat konusunda yeterli bilginiz yok anlaşılan .Uzak yakın astral ile alakası yok . Sorduğunuz soruya cevap niteliğinde bir deneyimi mi paylaşmıştim daha önce astral / deneyimler bölümunde bulabilirsiniz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vuslat Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2012 Evet gıdebılırsın. Neye yogunlasırsan onu hıssedersın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Casparagas Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2012 Cevaplar için teşekkür ederim, astral seyehati baya bi araştırdım, kendimi öyle kaptırdımki gece denedim. Olmadı tabi =) Bu aralar canım sıkkın konsantre olamadım. Ama kafayı taktığım için gece 3 ve 5 saatlerinde kendiliğimden uyandım. İkisindede tam zamanı dedim, demeye geçtim, ikisindede uyumuşum =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rapit Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2012 Cevaplar için teşekkür ederim, astral seyehati baya bi araştırdım, kendimi öyle kaptırdımki gece denedim. Olmadı tabi =) Bu aralar canım sıkkın konsantre olamadım. Ama kafayı taktığım için gece 3 ve 5 saatlerinde kendiliğimden uyandım. İkisindede tam zamanı dedim, demeye geçtim, ikisindede uyumuşum =) biz yıllarca uğraştık bunun için bırakta olmasın 6 yaşında lucidi keşfettim 12 yaşında astral seyahatin ne oldugunu öğrenebildim ve şu an 20 yaşındayım tecrübelerimde sayılıdır yeteneğin olsun olmasın birşeyi isteyince elbet oluyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Casparagas Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2012 biz yıllarca uğraştık bunun için bırakta olmasın 6 yaşında lucidi keşfettim 12 yaşında astral seyahatin ne oldugunu öğrenebildim ve tecrübelerimde sayılıdır Yani bence bu kişiye verilmiş özel bir yetenek değil gibi =) Sonuçta bu iş için hırs yaparsam eminim çıkarım astral seyahatlere bavulumla =D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rapit Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 Yani bence bu kişiye verilmiş özel bir yetenek değil gibi =) Sonuçta bu iş için hırs yaparsam eminim çıkarım astral seyahatlere bavulumla =D hiçbir emek karşılıksız değildir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.