Jump to content

Farkında olmadan astrale mi çıktım ?

Casparagas

Önerilen Mesajlar

Merhabalar..

Daha önce astral seyehat diye birşeyin var olduğunu bilmiyordum, sağolsun gnoxis forumu sayesinde öğrendim. Geçenlerde canım çok sıkkındı, yatakta 1-2 saat bir otarafa bir butarafa kıvranıp durdum. Uyumuyordum yalnız gözlerim kapalıydı. Birşeyler düşünüyordum, uzaktaki sevdiğim kişiyi felan. Birden bire otobanda 3. şeritte buldum kendimi arabamla =) Orada oluşumu görüşümün hemen akabinde sol tarafımdan siyah bir minibüs geldi bana tam vurdu gözümü açtım. Yani anlıktı, başka birşey düşünürken birden orada oldum, o saniye solumdan araba geldi, tam solumdan vurdu, vuruşunu hissetmeden açtım gözlerimi. Neoluyo ben daha uyumadımki felan dedim kendi kendime, bi garip geldi, yine gözümü kapattım. Sonra sabaha kadar karabasan geldi 7-8 defa (uyku felci sanırım). Sabaha kadar değişik şeyler görüp 7-8 defa uyanıp uyudum. İlk önce bir adada şeytana benzer varlıkları öldürüp durdum, en az 1000 kişiyi öldürmüşümdür =) Uyanıp uyudum, annemin öldüğünü gördüm, rüyamda ağlıyordum, gözümü açtığımda sesli bir şekilde ağlama sesi çıkıyodu benden "ühüüüüüü" gibi =) Yani uyandığımda gözlerimde yaş yoktu ama sesli bir şekilde ağlıyordum, Allah Allaaaah diyip uyudum yine =) Yani ilk olanın astral seyehatle bir ilgisi varmı bilmiyorum, kimse bitarafın açıkta kalmış demesin =) Her uyandığımda yorgana sıkıca sarmış oluyordum kendimi, kan ter içinde uyanıyordum...

Birde merak ettiğim birkaç soru var. Mesela ben bu işi ilerlettim, astral seyehate çıktım ve sevdiğim insanın yanına gittim, onun neyaptığını görebilirmiyim? Uyandıktan sonra sen şunu yapıyordun diyebilirmiyim? =) Ona dokunabilirmiyim? Hissedermi?

Teşekkürler..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Astral çıkıştan ziyade yaşadığın olay Vizyon tanımına daha uygun düşüyor. Elbette geliştirerek bir şekilde Astral Çıkış yapmaya başlayabilirsin.

Teoride bilinçaltındaki formlar bir aralık bulup sızmışlar ve sen de akabinde bu formları görsel-işitsel mesajlar olarak algılamışsın. Astral Seyahat ile çok yakın değiller ama uzaktan bir akrabalık var.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Astral seyahate arabayla çıkılmaz, en azından astral teknoloji daha o kadar gelişmedi. Arada olur öyle kötü geceler metabolizmayla ilgili bir durum uyumakla uyanıklığın arasında kalırsın genelde fazla kafein almaya bağlı kalp ritminin fazla yükseldiği zamanlarda görülür.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Cevaplar için teşekkür ederim, astral seyehati baya bi araştırdım, kendimi öyle kaptırdımki gece denedim. Olmadı tabi =) Bu aralar canım sıkkın konsantre olamadım. Ama kafayı taktığım için gece 3 ve 5 saatlerinde kendiliğimden uyandım. İkisindede tam zamanı dedim, demeye geçtim, ikisindede uyumuşum =)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Cevaplar için teşekkür ederim, astral seyehati baya bi araştırdım, kendimi öyle kaptırdımki gece denedim. Olmadı tabi =) Bu aralar canım sıkkın konsantre olamadım. Ama kafayı taktığım için gece 3 ve 5 saatlerinde kendiliğimden uyandım. İkisindede tam zamanı dedim, demeye geçtim, ikisindede uyumuşum =)

biz yıllarca uğraştık bunun için bırakta olmasın :) 6 yaşında lucidi keşfettim 12 yaşında astral seyahatin ne oldugunu öğrenebildim ve şu an 20 yaşındayım tecrübelerimde sayılıdır ;) yeteneğin olsun olmasın birşeyi isteyince elbet oluyor

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

biz yıllarca uğraştık bunun için bırakta olmasın :) 6 yaşında lucidi keşfettim 12 yaşında astral seyahatin ne oldugunu öğrenebildim ve tecrübelerimde sayılıdır ;)

Yani bence bu kişiye verilmiş özel bir yetenek değil gibi =) Sonuçta bu iş için hırs yaparsam eminim çıkarım astral seyahatlere bavulumla =D

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...