apocalypse Oluşturma zamanı: Mart 6, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 6, 2012 Internetin en büyük arama motoru Googleın kurucusu ve Google Incin Yönetim Kurulu Başkanı Larry Page yaptığı açıklama ile Türk Internet Kullanıcılarının gözünü korkuttu. http://www.spatyom.com/attachments/guncel-olaylar/2946-google-nin-kurucusu-larry-page-turklere-anlam-veremedi-blog_4ed7693cdcafc.jpg NEDEN BÖYLE YAPIYORLAR ANLAMIYORUM ? Yaptıkları detaylı analiz çalışmalarının sonucuna göre, Türk kullanıcılarının Googleı araştırma yapmak ya da bir bilgiye ulaşmak yerine diğer sitelere bir geçiş aracı olarakkullandıklarını tespit ettiklerini belirten Larry Page Neden böyle yapıyorlar anlamıyorum, Facebooka girmek için Googlea Facebook yazmak, Twittera girmek için Googlea Twitter yazmak aklı başında bir insanın yapacağı iş değil. Böyle yaparak neyi amaçlıyorlar ? Derin ve detaylı analizler yapmasak Türkiyede insanların Googleı çok sık kullandılarına inanmaya devam edecektik dedi. BİZİ ZARARA SOKTULAR İlk başlarda sadece Türkiyeden Googlea giriş sayılarını baz aldıklarını ve bu sayılara göre kullanım oranının mükemmel olduğunu düşündüklerini belirten Page, Oysa yıllardır raporları yanlış yorumluyormuşuz, tüm istatistiklerimizi altüst ettiler, bunun hesabını kim verecek şimdi ? HAKKIMIZI MAHKEMEDE ARAYACAĞIZ Kullanıcıların Facebooka girmek için Googleı açıp, Facebook yazdıktan sonra ilk siteye tıklamalarını bile belki bir nebze anlayışla karşılayabildiklerini, ancak bir Türk kullanıcının Googlea girmek için Googleı açıp Google kelimesini yazması sonucu, sistemlerinin sonsuz döngüye girdiğini ve yaklaşık 3 saat boyuncahizmet veremediklerini belirten Page, O kullanıcının IP adresini tespit edip, mahkemede hesaplaşmasını biz çok iyi biliriz, diğer kullanıcılar da ayağını denk alsın dedi. Basın toplantısı sonucunda öfkeden ellerinin titrediği gözlenen Larry Pagein , Google arama motoruna Google bana karı bul yazan Türk kullanıcılar hakkında ne tür bir önlem alacağı da merak edilen konular arasında bulunuyor. Arkadaşlar google'ı tasarruflu kullanın lütfen Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Atamertes Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2012 Googleye dalgınlıkla google yazdığım çok olmuştur bunu tekrar tekrar yaparım belki sıkıldıkça da yaparım çünkü yazmamamı gerektirecek bir kural yok. Sadece şunları arayabilirsiniz diye bir ibareye rastlamış da değilim, ortalık yere koyduysan isteyen istediğini aratır. Ayrıca bir kaç yıl öncesinin teknolojik şartlarında bir siteye google üzerinden girdiğinde direk giriş kayıtlarında görünmezdi böylelikle işyerlerinde ve başkalarının pclerinde rahatlıkla istenilen siteye girilebilirdi:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2012 Komik:D:D ama gündeme açmasaydın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ariakas Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2012 Bana bu habere inandığını söylemeyeceksin değil mi? Önce zaytung haberi sandım ama onlar bu kadar salak bir dille yazmazlardı. Daha sonra zaytung çakması olan yadoha'nın haberi olduğunu öğrendim. Keşke gnoxis cafe bölümüne falan açsaydın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sphynxinator Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2012 Zaytung'dan falan mı aldın bu haberi. Ha tamam Yadoha'danmış. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Atamertes Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2012 Googlenin Türkiyeden en çok aratılan kelimenin P*rn* olmasına yönelik bir açıklaması vardı yıllar önce o aklıma geldi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2012 Üstüne gitmeyin inanabilir.Sadece bu yanlışı konunun yerini aksetmiş.O da taşınabilir.Daha rahat daha sakin bir dünya istiyorum:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
apocalypse Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2012 Yanlışlıkla gündeme açtım... Mod arkadaşlar kızmasın Ayrıca zaytung veya yadoha'dan almadım, başka bir forumdan.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SystemFail Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2013 ahaha bu ne ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem01 Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2013 Ahaha koptum ya ama gerçekten de öyle, siteleri sık kullanılanlara ya da yer imlerine ekleyeceklerine google'a yazıp giriyorlar 2 kat uğraş yani. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jasgues Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2013 Eski haber ama zaten hortlamış bende iyice hortlatıyım Cidden bunu çok görüyorum. Adam giriyor bilmiş tavırlarla google.com yazıyor ardından facebook yazıyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AresrA Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2013 (düzenlendi) Goolea girip Googleı aratmak... Beni yakaladılar siz kaçın Temmuz 28, 2013 AresrA tarafından düzenlendi Yazının Rengi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TheMentalist Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2013 Bir zaytung haberi daha... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kingson Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2013 Google bile isyan etmiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.