FromVendetta Oluşturma zamanı: Mart 9, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 9, 2012 Merhaba arkdaşlar bir paranormal deneyimmim anlatmak istersim size ben uyurken etrafımda olan herşeyi duyuyorum bi kere salonda uyuya kalmıştım bizim salonla mutfak birleşik annem televizyon izliyordu birden telefon çaldı teyzem aramış sonra kalktıgımda anneme sordum bu rüyamı gerkcetende oldumu diye annemde evet konuştum dedi rüya görüyordum arkdaşlar yani bilincin açıkmış demeyin bana rüya anında duyuyorum ama algılayamıyroum gibi bişey oluyo uyandığımda herşeyi hatırlıyorum sizce niye oluyor bu bende herkes gibi rahat uyumak istiyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AmenrA Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2012 Bu normal birşey, uyku anında işittiğin sesler rüya ile senkronize oluyor. Bu herkese olur, kaygılanacak ve oldağanüstü bir durum değil yani. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
FromVendetta Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2012 Bu normal birşey, uyku anında işittiğin sesler rüya ile senkronize oluyor. Bu herkese olur, kaygılanacak ve oldağanüstü bir durum değil yani. ama herseferinde sesleri duyuyorum bazen evimdeki değil başka yerdeki sesleri bile duyaabiliyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Khuizo Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2012 Beyin uyku esnasında etrafındaki herşeyi algılar ve rüyana yansıtabilir.Örnek vercek olursak biz kamptayken arkadaş uyuyordu.Bizde kendi çoraplarını burnuna yaklaştırdık mmm peynir ekmek diyerek ısıracakken geri çektik ama o kendi kendine yemeye devam ediyordu Yani o kadar aşırı şaşılacak birşey değil.Nasıl gördüğün rüya dışa yansıyorsa mesela bağrınca gerçektede bağrıyorsan hissettiğin şeylerde rüyana yansır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Valestroy Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2012 bnce lusid rüyaya giriş yapmışsın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ReaLPiLLS Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2012 Beyin uyku esnasında etrafındaki herşeyi algılar ve rüyana yansıtabilir.Örnek vercek olursak biz kamptayken arkadaş uyuyordu.Bizde kendi çoraplarını burnuna yaklaştırdık mmm peynir ekmek diyerek ısıracakken geri çektik ama o kendi kendine yemeye devam ediyordu Yani o kadar aşırı şaşılacak birşey değil.Nasıl gördüğün rüya dışa yansıyorsa mesela bağrınca gerçektede bağrıyorsan hissettiğin şeylerde rüyana yansır. Khuizo Koptum ya =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Khuizo Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2012 Acımasız gerçekler aga :D Mesela uyuyan bir insanın kulağına düzgün tonda fısıldarsan fısıldadığın şey belki rüyasına etki edebilir.Biz kampta kızlara neler dedik sen düşün :D :D :p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2012 bnce lusid rüyaya giriş yapmışsın Sence .. ama yanlış tespit .. seslere gelince uyku esnasında beynin yaydığı dslgalar / alfa / beta/ tetra/ ve bu dalgalara bağlı uyku derinliği gün içerisinde yaşadıklarına yaşam içerisindeki stresine bağlıdır .. bu aslında ciddi bir sorun bir psikoloğa gitmelisin .. Bir sonraki mesajında başka yerlerdeki sesleri duyduğunu da yazmışssın . bu ikisi farklı şeyler .. Duru işitiyi incelemelisin . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
FromVendetta Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2012 Sence .. ama yanlış tespit .. seslere gelince uyku esnasında beynin yaydığı dslgalar / alfa / beta/ tetra/ ve bu dalgalara bağlı uyku derinliği gün içerisinde yaşadıklarına yaşam içerisindeki stresine bağlıdır .. bu aslında ciddi bir sorun bir psikoloğa gitmelisin .. Bir sonraki mesajında başka yerlerdeki sesleri duyduğunu da yazmışssın . bu ikisi farklı şeyler .. Duru işitiyi incelemelisin . farklı sesler derken evin içindeki sesler değil teyzemlerde konuşulanları duydum uyanınca teyzemi aradım ve o konuyu konuştuklarını söyledi ben bunu bilinçsiz bir şekilde yapıyorum zararı varmıdır sizce Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Khuizo Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2012 Dediklerin fazla olağanüstü ama bu dünyada olamayacak şey yoktur.Olabilir belki kimsenin bilmediği birşeydir.Bence forumdan önce google'da baksan daha iyi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
FromVendetta Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2012 Dediklerin fazla olağanüstü ama bu dünyada olamayacak şey yoktur.Olabilir belki kimsenin bilmediği birşeydir.Bence forumdan önce google'da baksan daha iyi haklısın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2012 ben de tarangogunun ahşap duvarlarımda ki tırnak seslerini duyuyorum, ben normalmiyim:blink: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yesilsincap Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2012 Daha gecen televizyonda yalan dunyada vardı ıtalyanca konusuyordu kadın ruyasında dınledıgı kanal yuzunde takma bu kdaar her yasadıgımız şey paranormal olsaydı ohoo bugune kadar ne kafalar sıyrılmışdı boşver Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.