theangelofdeath Oluşturma zamanı: Ocak 1, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 1, 2009 (düzenlendi) True, you ride the finest horse I've ever seen, Standing sixteen, one or two, with eyes wide and green, And you ride the horse so well, hands light to the touch, I could never go with you no matter how I wanted to. Ride on, see you, I could never go with you No matter how I wanted to. When you ride into the night without a trace behind, Run your claw along my gut, one last time. I turn to face an empty space where you used to lie, And look for a spark that lights the night through a teardrop in my eye. Ride on, see you, I could never go with you No matter how I wanted to. Mayıs 28, 2012 AurorA tarafından düzenlendi link düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2012 [video=youtube;wdMEcDk-Fzo] ---------- Post added at 12:02 ---------- Previous post was at 11:31 ---------- Burada biraz Türk ezgilerine benziyor... İlginçmiş son albümleri Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2012 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2012 çok mutlu oldum bu konuyu gördüğüme ya Gnoxis'te benden baska dinleyen yok sanardım Cruachan'ı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2012 yalnız değilsin boogee... muhteşem bir grup ama nedense çok bilinmiyorlar... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dawnofrelic Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2012 Demolarından sonra çıkan ilk albümlerinden beri takip ettiğim gruptur. Celtic Folk'un iyi temsilcilerindendi. Biraz bozdular kendilerini. Hatun vokal işleri çok değiştiriyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2012 karşımdaki ekrandan gördüm yazdığını teşekkür de ettim ama yine de teşekkür edeyim buradan da Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.