Who Oluşturma zamanı: Mart 10, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 10, 2012 Son zamanlarda geçirdiğim en kaliteli 6 dakikaydı diyebilirim. Tinerci açıklamasından, Deniz Feneri Derneğine, Can Polat Sardır ve Buduvar (Sartre, Beauvoir) ismine ve Gülben Ergen'in talihsiz açıklamasına kadar birçok detayı katarak eleştiriyi çok tadında bir mizahla yapmayı başarmış. Emeği geçen herkese teşekkürler. [h=6]Demek cehennem bu. Hiç aklıma getirmezdim böyle olacağını... Acı, ateş, kızgın ızgara hepsi sizsiniz demek... Ne gülünç şey! Kızgın ızgaranın ne gereği var: cehennem başkaları'dır. (Jean Paul Sartre) Eğer yaratmak istiyorsak, kendimize "hiç kadar büyük bir özgürlük" vermek, böylece ahlaktan kurtulmak ve şenlikliklerle neşelenmek gerekir. (Nietzsche)[/h] [video=youtube;iKbH-8PdYRE] Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sphynxinator Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2012 Ahah çok güzelmiş. İnternet kafede download yaparken yakalanmış. Aynı bizim matematik öğretmeni gibi konuşuyo. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2012 Gayet iyiymiş Yalnız ben ilk çekimde takıldım kaldım... Büyükada'da çekmişler o ilk spikerin konuşmasını Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
apocalypse Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2012 Ben de ilk baştaki mekanı sorcaktım, büyük ada he ? çok hoş bir yere benziyor =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2012 Sanırım dış çekimlerin hepsi Büyükada'da gerçekleştirilmiş... Muhteşem bir mekandır Hatta çekimin ilk başladığı yer Büyükada Vapur iskelesinden faytonlara çıkılan yokuş... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 http://d1205.hizliresim.com/x/4/59f06.gif Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.