Who Oluşturma zamanı: Mart 11, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 11, 2012 http://img01.imgsinemalar.com/images/afis_buyuk/s/siyahli-kadin-6.jpg [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=class: detay_table_head][h=3]Yapım:[/h][/TD] [TD=class: detay_table_tr_icerik, colspan: 2] [h=4]2010_2012_2011 - İngiltere[/h] [/TD] [/TR] [TR] [TD=class: detay_table_head][h=3]Tür:[/h][/TD] [TD=class: detay_table_tr_icerik, colspan: 2] [h=4]Dram, Gerilim, Korku,[/h] [/TD] [/TR] [TR] [TD=class: detay_table_head][h=3]Süre:[/h][/TD] [TD=class: detay_table_tr_icerik bordo, colspan: 2]95 dakika[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: detay_table_head][h=3]Yönetmen:[/h][/TD] [TD=class: detay_table_tr_icerik, colspan: 2] [h=4]James Watkins,[/h] [/TD] [/TR] [TR] [TD=class: detay_table_head][h=3]Oyuncular:[/h][/TD] [TD=class: detay_table_tr_icerik, colspan: 2] [h=4]Daniel Radcliffe, Ciaran Hinds, Roger Allam, Janet McTeer, , Emma Shorey, Molly Harmon, kaganmertkaraaslan , Nastia Walsh, Misha Handley, Aoife Doherty, Nastia Dekva, Alexia Osborne, Indira Ainger, Paul J. Dove, Teresa Churcher, Shaun Dooley, Mary Stockley, Alisa Khazanova, Sidney Johnston, David Burke, Alfie Field,[/h] [/TD] [/TR] [TR] [TD=class: detay_table_head][h=3]Seslendirenler : [/h][/TD] [TD=class: detay_table_tr_icerik, colspan: 2] [h=4]-[/h] [/TD] [/TR] [TR] [TD=class: detay_table_head][h=3]Müzisyen : [/h][/TD] [TD=class: detay_table_tr_icerik, colspan: 2] [h=4]Marco Beltrami,[/h] [/TD] [/TR] [TR] [TD=class: detay_table_head][h=3]Görüntü Y.:[/h][/TD] [TD=class: detay_table_tr_icerik, colspan: 2] [h=4]Tim Maurice-Jones,[/h] [/TD] [/TR] [TR] [TD=class: detay_table_head][h=3]Senaryo:[/h][/TD] [TD=class: detay_table_tr_icerik, colspan: 2] [h=4]Susan Hill, Jane Goldman,[/h] [/TD] [/TR] [TR] [TD=class: detay_table_head][h=3]Senaryo (Kitap):[/h][/TD] [TD=class: detay_table_tr_icerik, colspan: 2] [h=4]-[/h] [/TD] [/TR] [TR] [TD=class: detay_table_head][h=3]Yapımcı:[/h][/TD] [TD=class: detay_table_tr_icerik, colspan: 2] [h=4]Todd Thompson, Tyler Thompson, Sean Wheelan, Ben Holden, Neil Dunn, Vic David, Brian Oliver, Paul Ritchie, Guy East, Richard Jackson, Roy Lee, Simon Oakes, Nigel Sinclair,[/h][/TD] [/TR] [/TABLE] [h=2]Filmin Özeti[/h] Klasik hayalet hikâyesine dayalı olarak The Woman In Black, oğlunu terk etmek zorunda kalıp Eel Marsh Malikhânesi'nin yeni ölmüş sahibinin işlerine katılmak için uzak bir köye seyahat eden avukat Arthur Kipps'in (Daniel Radcliffe) yaşadığı olayları anlatıyor.Eski köşklerde yalnız başına çalışan Kipps, kasabanın trajik ve işkence dolu sırlarını ortaya çıkarmaya başlıyor. Yerel çocukların gizemli yollar ile öldürüldüğünü anlayan Kipps'in korkusu artmaya başlıyor. Siyahlar içerisinde intikamcı bir kadın tarafından tehdit edilen Kipps, terörün dönügüsünü kırmak için bir yol bulmalı. The Woman In Black filminde Ciaran Hinds (TINKER, TAILOR, SOLDIER, SPY) ve Janet McTeer (TUMBLEWEEDS) gibi oyuncular da yer alıyor. Film, Susan Hill'in romanından ekranlara Jane Goldman tarafından uyarlanıyor. Ve yapımın yönetmenliğini James Watkins üstleniyor. (EDEN LAKE). ----------------------------------------- [h=4]Kişisel Yorum : Daniel Radcliffe 'in üstünden H.Potter karakterini atamadım henüz. Filmde derinlerden "Father" sesini duyunca ve çocuğunda [/h][h=4]Daniel ' ın olduğunu görünce biraz tebessüm oluşdu yüzümde. [/h]Dün denk geldi kulaklık takılıydı bir kaç sahnesinde kulaklığın etkisiyle irkildim. Zamanı olanlara tavsiye edebilirim izlenebilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mavi siyah Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2012 Geçenlerde izledim . Ürkütücü sahneleri var ama hikayesi klasik baya. Bilindik bir konu üzerinden ilerliyor.Boş vaktiniz varsa izlenebilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Qetesh Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2012 Güzel bir filme benziyor İzlerim teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2012 3. sınıf korku filmi gibi geldi bana. Beğenmedim pek. Öbür Dünya'dan filmi bile daha çok etkiledi yani. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Khuizo Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2012 Woman in the black izledm güzel ama Lady in water cok daha iyi tavsiye ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2012 Film daha önce de "I'm the King of the Castle" adlı romanı sinemaya uyarlanan İngiliz yazar Susan Hill'e ait sanki yeni birşey gibi makyaj yapıp sattılar ama sanattan bi Haber olan halkımız da koşa koşa gitti Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Qetesh Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2012 İlk partın bitmesine zor dayandım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 Korku filmi o kadar az çıkıyor ki şu dönemlerde. Yani vahşet değil korku filmi.. Çıkıncada atlıyoruz haliylen. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.