0warlock0 Oluşturma zamanı: Mart 11, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 11, 2012 (düzenlendi) Son zamanlarda internette çok sık rastladığım her izlediğimde güldüğüm adam --- Nisan 17, 2013 AurorA tarafından düzenlendi Ölü video silindi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Atamertes Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2012 Yanlışın var güldüler o fıkraya. http://www.youtube.com/watch?v=JBcFpiJjafA Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArpiA Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2012 yapma bunu yapma Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cemsit Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2012 [video=youtube;J_j-8h-tqik]http://www.youtube.com/watch?v=J_j-8h-tqik Ben bunu daha çok seviyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0warlock0 Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2012 Hahahaha buda çok iyiymiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Qetesh Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2012 Fıkraya değilde adamın yüz ifadesine ve afallamasına çok güldüm tabi birde Cemsit'in paylaştığı videodaki kahkalara çok güldüm neydi o ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2012 Ben en çok bunu seviyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Khuizo Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2012 Zuahahahahahaha cemsit yerlere yatırdın beniiiii :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
komuro Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2012 nasıl bir gülmediiir o Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sphynxinator Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2012 Ahaha koptum. Sonradan yapılmış videolara daha da koptum. Yazık ama adama ya. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AmenrA Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2012 :D:D Ben de bazı forumlarda avatar ve imzalarda bu adamın fotosu ile karşılaşıyordum, "kim bu adam acaba?" diyordum. Hasan Mezarcı imiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2013 http://youtu.be/wUi9y3sIG8c Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sweet poison Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2013 Troll ziya onlar ne anlar fıkradan gel sen bana anlat. Heee öyle mi demiş temel hahahaha Videoların hepsi çok güzel : ) Ama adalet mi bu biri anlatmadan gülmeye başlıyorlar bizim trole gelince tık yok : )) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2013 yalnız beni bitiren o bakışlar nasıl bakıyolar öyle Troll ziya onlar ne anlar fıkradan gel sen bana anlat. Heee öyle mi demiş temel hahahaha Videoların hepsi çok güzel : ) Ama adalet mi bu biri anlatmadan gülmeye başlıyorlar bizim trole gelince tık yok : )) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sweet poison Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2013 yalnız beni bitiren o bakışlar nasıl bakıyolar öyle Aynen Neler neler gizli o bakışlarda.Ne mevlütler okuyodur içinden Geçen gün şefim yaptı bunun düzeyinde bi espri.Ona böyle baktım boş boş.Gülsene kızım ne bakıyosun dedi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2016 Hepsini geçiyorum da bakışlara bitiyorum... :D https://www.youtube.com/watch?v=B4pJDFPXbAY 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
adEda Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2016 Benim favorim ziya eheheheh Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2016 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.