nevermore Oluşturma zamanı: Mart 14, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 14, 2012 Şu an açtığım konu Tamamen bilgilendirme amaçlı arkadaşlar . Bir aksilik çıkmaz ise hafta sonu astral projeksiyon deneyimi esnasında yapmak istediğimizi kısaca anlatayım . Daha sonra da projeksiyon bitiminde konuya devam ederim . . Hem sezgilerine Çok güvendiğim telepat bir arkadaşım hemde çeşitli celselerde otomatik yazma konusunda bir hayli tecrübeli başka bir arkadaşımla beraber karar verdik bu olaya . Henüz çalışma ön hazırlık bitmediği için haftasonuna ertelediğimız deneyim de , ben projeksiyon esnasında telepat olan arkadaşım ile irtibata geçmeye çalışacağım . Gerçi burada Işin ağır kısmı ona düşüyor Çünk0ben sadece düşünürken o kafasında şekillendirmeye çalışacak ve aynı anda otomatik yazma konusunda ciddi işler yapmış diğer Arkadaş tüm bu düşünce formlarını kağıda dökecek . Astral boyutta ne gördüm ne hissettiysem o an trans halinde olan arkadaşım telepati yolu ile benden alıp diğer arkadaşa düşünce formu ile yollayacak . Evet durum bu . Çalışma bittiğinde tüm bu yazılanları da sizinle paylaşacağım . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mentality Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2012 Deneyim gerçekleşti mi ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2012 Maalesf bu haftaya kadı . mutlaka gerçekliştiğinde yazağım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ozmeleka Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2012 Umarım güzel bir sonuç çıkar .. Deneyiminiz başarı ile sonuçlanır.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PasieL Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2012 Sonuç ne oldu acaba ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mentality Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2012 Sanırım uygun bir zaman bulup deneyemediler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazirella Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2014 Uzun zaman olmuş ama bu konuyu merak ettim şansımı denemek istiyorum uygulamayı yapmış mıydınız ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidar Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2015 uzun zaman olmuş ama uygulama yapıldı mı yapıldı ise sonuçlar ve netice nedir.? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.