Atamertes Oluşturma zamanı: Mart 15, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 15, 2012 Arkadaşlar aranızda bir flütü görür görmez sınıfını ve sesini anlayabilecek, bu alto ya da soprano C notalı veya F notalı diyebilecek birisi var mı ? Varsa bana mesaj atıp bir konuda yardımcı olmasını rica ediyorum. Not: söz konusu flüt blok flüttür. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Euphrates Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 Burada güzel bir müzik eşliğinde tanıtılıyor. http://www.uzmantv.com/blok-flut-cesitleri-nelerdir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Atamertes Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 oralara baktım ne yazık ki pek yardımı olmadı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 Neden bir anda blok flüt merakına düştüğün konusunu açıklarsan sanırım biz de sana cevap vermek konusunda motive olur, bir şekilde flüt uzmanı olmaya çalışırız Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Atamertes Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 Neden bir anda blok flüt merakına düştüğün konusunu açıklarsan sanırım biz de sana cevap vermek konusunda motive olur, bir şekilde flüt uzmanı olmaya çalışırız Aslında her şey basit bir yardımcı enstrümana ihtiyaç duymamla başladı sonra flütlerin seslerini tonlarını inceledim ama hiç biri pagan folk tarzı müziklerden kafamda oluşan müzik tonuna sahip değil, orada ki de blok flüt birebir aynı ama tonu flüt gibi değil sanki özel başka bir şey. Aşağı yukarı sorunum bu örnek video: Bana bu flüt şudur kardeşim onu araştır diyebilecek birilerini arıyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 ney gibi ses çıkarıyor... biraz araştıralım bakalım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Melis Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 videodaa gösterdiğin flüt ise alto blok flüttür F sesi olması lazım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Atamertes Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 videodaa gösterdiğin flüt ise alto blok flüttür F sesi olması lazım. Yüksek ihtimalle olabilir altonun sesi biraz daha yakın. [video=youtube;O8cYksMdc-A]http://www.youtube.com/watch?v=O8cYksMdc-A Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Melis Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 aslındao videoda çalan kadın sağ tarafını gösterse tenor mu alto mu karar vericem ama anlamak çok zor tek bir açıdan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Atamertes Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 aslındao videoda çalan kadın sağ tarafını gösterse tenor mu alto mu karar vericem ama anlamak çok zor tek bir açıdan Tenor olabileceğini bende düşündüm ancak o kadar da büyük gelmedi gözüme Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Melis Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 ton aynı gibi geldi bana. birde kulağımı yanıltan konser alanında yapmış oldukları düzen mix vs onlar ile oynanmış hafiften. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Atamertes Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 onun biraz inceltilmişi de olabilir bunun hafif kalınlaştırılmışı da elektronik aksamı hesaba katınca iyice kafam karıştı [video=youtube;NOV-zoKD6gg] Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Melis Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 alto görünümlü tenor sesi çıkıyor bildiğin sese bakınca tenor yahu diyesim geliyor flüte bakınca alto ki bu diyorum. büyük ihtimal daha tok bir ses için o hala getirmişler o flütü. ilk yorumuma geri dönüp alto diyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Atamertes Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 Tenor çıkmadığına sevindim çünkü Türkiye de yamaha'nın tenor versiyonu yok =) rahibin elindeki alto flut bu sanırım http://www.do-re.com.tr/urundetay.asp?id=943&yamaha-yra38b-iii-blok-flut Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Melis Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 yamaha dan almak istiyorsan iyi bir tercih olur yumuşak güzel bir sesi oluyor onların. gerçi yamaha gitar hariç tuşeleri vs iyidir ya neyse Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Atamertes Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 Yamaha akustik gitarım var ve oldukça memnunum kötü olduğunu söyleyenler halt etmiş =) hiçbir markaya değişmem o yüzden flütü de direk yamahadan baktım =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Melis Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 benimde klasik gitarım yamaha gitar derken tek gitar vardır gözümde oda klasik akustiğini denemedim bile. neticede piyasa işi o. klasikte koca bölümde bir ben yamaha kullanıyorum manuel rodriguez le atışamaz bile bir gün zengin olucam ve benimde ispanyol el yapımı gitarım olaazakk Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Atamertes Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 klasik gitar serisini pek bilmiyorum ama bugün piyangodan para çıksa yine alacağım tek akustik gitar yamaha dır ) Genelde en iyiler her zaman daha alt sınıf malzemeleri kullananlardan çıkar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Melis Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 piyanoda da iyidir ona bakarsan severim ben yamaha yı gitarda sevmiyim işte Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir869 Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 Flüt bulduğunuze şükredin bir de yok öyleydi böyleydi diye ayırım yapıyorsunuz bakın aşağıdaki videoya da ibret alın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Atamertes Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 Helvacıoğlu yokmuş o zamanlar =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.