x2772 Oluşturma zamanı: Ağustos 21, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 21, 2006 Mrb arkdaşlar bu olay aynen başımdan geçmiştir... Geçtiğimiz yaz..3arkadaşımla ruh çağırma olayına giriştik.Hani şu fincan ve harflerle yapılan cinsten..Benim odamda başladık olaya..Soru cvp şeklinde oluodu..Bazıları anlamlı şeyler yazıordu bazıları anlamsız..3.arkdaş bu olayı bizim kurduğumuzu bunu kendisini kandırmak için yaptımızı zannetmeye başladı bunun üzerine 2mizin bilmediği sadece kendisinin bildiği bi soru sordu ve cvp ını aldı.Sonra bi tanesi bizi tehtit etmeye başladı"artık bu ewdeyim"tarzında yazılar yazmaya başladı fena korktuk dewam edemedik... bilmiorum ilginizi çekermi ama aynen başımdan geçti.gelen ruhmuydu cin miydi bilmiorum ama gerçekten ogün benim odamda 4 kişiydik....ve ne yalan söleyim çok korkmuştuk... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2006 Bizde yapardık eskiden öyle şeyler. Bilinçsizce tabii. Ben genellikle o fincanı birinin dürtüklediğine inanıyorum. Bana kalırsa her çağırana gelmez öyle şeyler bilmek lazım naaptığını. Genede belli olmaz eğlenecek başka şeyler bulmak lazım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
berkan04 Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2006 peki sonra evde bi gariplik yaşadınız mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Eftalya Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2006 ruh diye bir şey gelmez,o cindi herhalde peki sonra ne oldu?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
x2772 Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2006 Arkadaşın sorduğu soruyu cvp layınca ben tamamen inandım gerçekten bişi çağırdımıza...Aslında haklısın..ben korkmaktan zevk alıodum:) oyüzden yapmıştık:) ama şimdi hayatta yapmam:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
x2772 Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2006 Benim odamda yapmıştık..ve artık bu ewdeyim dedi..Pek bi gariplik yaşamadım.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cancanan Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2006 ALINTI(Eftalya @ 22 08 2006, 00:05 ) 4610[/snapback] ruh diye bir şey gelmez,o cindi herhalde peki sonra ne oldu?? [/b] evet evet cinler geliyomuş, sevgili cin arkadaşın kendi bizzat açıkladı. ( bizde çağırmıştık, dalga geçti bide bizle , ruhlar gelmez biz geliriz diye). Yahu zaten başımıza ne geliyorsa şu meraktan gelmiyor mu? Korku filmlerinin geneline bakınca bir kaç tane havai meraklı genç kakara kikiri ne olduğunu anlamadan olaylara dalıyor sonrası maluuum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.