boogee Oluşturma zamanı: Mart 16, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 16, 2012 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Çok iyiymiş Ben de olsam ilk seferinde -dalgın değilsem- mutlaka bayan işaretli kapıdan geçerdim ama 2. - 3. seferden sonra umursamazdım... Ne kadar çok alışmışız kurallarla yaşamaya... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Atamertes Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Çok güldüm güdülmeye ne kadar aç bir ırkız, trajikomik Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sphynxinator Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Ahah koptum ya. Saçma kurallara o kadar alışmışız ki. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Benjamin Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Evcilleştirilmiş yaratıklarız. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
FrostByghte Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 İnsanların özgürlük anlayışı bu kadar demekki. Düşünme, kuralarıma uy özgür kal. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.