boogee Oluşturma zamanı: Mart 16, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 16, 2012 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Boogee ben de şu anda beş duyu organının beyine ilettiği verilerin beyin tarafından doğrulanmasına ve bu verilere %100 güvenilemeyeceğine ilişkin bir yazının çevirisini yapıyordum İçine mi doğdu ne oldu tam benim konumla ilgili şeyler koyuyorsun siteye Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 işyerindeyim canım sıkıldı buraya sardım yine Bu işyeri benim paylaşım gücümü tetikliyor sanırım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 İyidir iyi işsiz kalırsam yakında benim çeviriler de tavan yapar günde 300 makale çevirebilecek kadar işsiz kalabilirim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sphynxinator Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Şu ejderhayı ben de yapmıştım çoğu kez. Çok şeker oluyo. Niye bu kadar para harcamışlar ki bi video uğruna demiştim ki, reklammış galiba. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.