TheCraft Oluşturma zamanı: Mart 17, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 17, 2012 Arkadaşlar bana büyüülük veya vampirler ile ilgili film önerirmisiniz bunları izliyorum The secret circle the vampire diaries buffy charmed Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2012 True Blood bu konuda gördüğüm en iyi dizilerden biri. Hele ki beşinci sezondaki cadı sahneleri, dizi tarihinin en iyi cadı sahneleri bana göre =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nakreb Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2012 merlin var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ReaLPiLLS Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2012 Vampirlik yada büyücülük degilde kurt adam dizisi vardı. Arkadasım önermişti ben izlemedim ama arkadaş baya tavsiye etti. İsmi Teen Wolf Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0warlock0 Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2012 Sadece 1 sezon yayınlandı ama bence Camelot , Merlinden daha iyi tavsiye ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2012 The River'ı önerebilirim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Qetesh Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2012 Merlin , The River , True blood ( 1 Numara ) , Supernatural ( 1 Numara ) şimdilik aklıma gelen bunlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nakreb Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2012 Vampirlik yada büyücülük degilde kurt adam dizisi vardı. Arkadasım önermişti ben izlemedim ama arkadaş baya tavsiye etti. İsmi Teen Wolf hastasıım o dizinin:thumbsup: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
desstiny Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2012 being human var vampir kurt adam ve hayalet var on da da Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kar Tanesi Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Merlin,Teen Wolf,The Secret Circle,Supernatural.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DarkBangel Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Teen wolf bence çok iyi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.