Jump to content

Unutturma büyüsü.

MeLiss

Önerilen Mesajlar

Arkadaşlar ben unutturma büyüsü arıyorum.Ama her önüme gelen büyüyede inanmıyorum.

Aradığım aslında şöyle bir şey.Mühürle olabilir yani üstüme mühürlenebilir.Çünkü birinin kafasından kendimi silmek istiyorum.

Bildiğiniz böle bir büyü varmı?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Arkadaşlar ben unutturma büyüsü arıyorum.Ama her önüme gelen büyüyede inanmıyorum.

Aradığım aslında şöyle bir şey.Mühürle olabilir yani üstüme mühürlenebilir.Çünkü birinin kafasından kendimi silmek istiyorum.

Bildiğiniz böle bir büyü varmı?

neden silmek istiyorsun ki?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Tam olarak böyle bir büyü olduğundan emin değilim ancak o kişinin kimse zarar görmeden hayatından çıkmasını sağlayacak büyüler vardı. Forumu biraz araştır.

Araştırdım fakat bulamadım.Zarar verecekse bile ben buna katlanabilirim.Ama karşıda ki kişiye bir şey olmamasını istiyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Birinin kafasından kendini silmek için kendi önce o birini kendi kafandan tamamen silmen gerekir.

Bir insanı iyi ve ya kötü düşünmek farketmez düşünmek düşünmektir ve düşündüğün sürece ne o seni unutabilir ne sen onu.

Kendinin ona ve onun sna olan tüm iletişim yollarını sil ve hiçbir şekilde düşünme, japonların yaptığı bir araştırmaya göre ortalama 21 gün sonunda ikinizde bu duruma alışmış olacaksınız.

Büyü falan böyle şeyler için çare ol(a)maz.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...