MeLiss Oluşturma zamanı: Mart 19, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 19, 2012 Arkadaşlar ben unutturma büyüsü arıyorum.Ama her önüme gelen büyüyede inanmıyorum. Aradığım aslında şöyle bir şey.Mühürle olabilir yani üstüme mühürlenebilir.Çünkü birinin kafasından kendimi silmek istiyorum. Bildiğiniz böle bir büyü varmı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
genia Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2012 Arkadaşlar ben unutturma büyüsü arıyorum.Ama her önüme gelen büyüyede inanmıyorum. Aradığım aslında şöyle bir şey.Mühürle olabilir yani üstüme mühürlenebilir.Çünkü birinin kafasından kendimi silmek istiyorum. Bildiğiniz böle bir büyü varmı? neden silmek istiyorsun ki? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MeLiss Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2012 neden silmek istiyorsun ki? Hafızasını.Ama hafızasından sadece kendimi çıkarmak istiyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ariakas Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2012 Tam olarak böyle bir büyü olduğundan emin değilim ancak o kişinin kimse zarar görmeden hayatından çıkmasını sağlayacak büyüler vardı. Forumu biraz araştır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MeLiss Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2012 Tam olarak böyle bir büyü olduğundan emin değilim ancak o kişinin kimse zarar görmeden hayatından çıkmasını sağlayacak büyüler vardı. Forumu biraz araştır. Araştırdım fakat bulamadım.Zarar verecekse bile ben buna katlanabilirim.Ama karşıda ki kişiye bir şey olmamasını istiyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Atamertes Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2012 Birinin kafasından kendini silmek için kendi önce o birini kendi kafandan tamamen silmen gerekir. Bir insanı iyi ve ya kötü düşünmek farketmez düşünmek düşünmektir ve düşündüğün sürece ne o seni unutabilir ne sen onu. Kendinin ona ve onun sna olan tüm iletişim yollarını sil ve hiçbir şekilde düşünme, japonların yaptığı bir araştırmaya göre ortalama 21 gün sonunda ikinizde bu duruma alışmış olacaksınız. Büyü falan böyle şeyler için çare ol(a)maz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mona Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2012 Normal insanlar 21 günde mi alışıyorlarmış? Hep anormallerle karşılaşıyorum sanırım . Uzaklaştırma , zarar vermesini engelleme gibi ararsan bulman kolaylaşabilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sibelf Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2012 Onunla yaşadıklarını düşün hayalinde Ona teşekkür et,hatalarım olduysa beni affet de sonrada Onu sevgiyle özgür bırak, böylece aklını meşgul etmezsin ,sen düşünmezsen oda seni düşünmez. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.