YgmrKrsgt Oluşturma zamanı: Mart 20, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 20, 2012 Arkadaşlar konuyu nereye açacağımı bilemedim, özür dilerim. Şimdi bizim evde sürekli bir şeyler, varlıklar olduğunu hissediyordum. Sürekli korkutmalar, karabasanlar, anneme görünmeler. Ama annem hala bana inanmıyordu. Son 2 yıldır özellikle bu yıl yaşadıklarımdan bıktım usandım artık. Evimiz de sürekli kavga sürekli kavga anneme büyü yapıldı desem değil, çünkü en çok bana oluyor. Şu son yıllarda bir değil iki değil o kadar çok eşyam kayboldu ki.. Eskiden daha dikkatsizdim, koyduğum yeri bilemiyordum ama şimdi evden dışarı çıktığım yok ama hep kayboluyor eşyalarım özellikle param. Biri aldı desem kimse eve gelmiyor bir tek annemle ben yaşıyorum. Yerlerini de değiştirmiyorum. Şu bir hafta içinde annemin kıyafetleri kaybolmaya başlayınca hep benden bildi. Ne kadar yemin ettiysem inanmadı bana. Bu evde bir şeyler olduğunu biliyorum. Artık huzurum kalmadı. Yengem bana cinlerin arasında şaka yaptıklarını zanneden, cinler var dedi. Kulağa biraz komik gelmişti ama neye inanıcağımı bilmiyorum her şey kayboluyor evden. Gerekli- gereksiz. Kimse de almıyor. Ya bi çözüm yolu, eşyalarımı bulmada evdeki varlıkları sadece kovmak değil acı çektirme de yararlı olacak bir büyü veya onun gibi bir şey var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2012 Diyelim ki var peki sizde bunu Yapacak yeterli potansiyel var mi ? . Bakın konuyu kilitliyorum . Bu tarz başlıklar ile ilgili forum kurallarında geçerli açıklama var . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar