Qetesh Oluşturma zamanı: Mart 25, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 25, 2012 http://gulunesi.com/data/media/1/Komik-Dogum-Gunu-Pastasi-4e60e1f8b442d.jpghttp://img404.imageshack.us/img404/5179/49483356.jpghttp://img.xcitefun.net/users/2011/05/245892,xcitefun-happy-birthday-cakes-8.jpghttp://img696.imageshack.us/img696/5138/resimlidogumgunupastasij.jpg Pastalar çok güzel olunca bir sürü koydum aslında fikrim evde kendim yapıp üstüne 'Ariakas' yazmaktı ama kısmet olmadı Evet ... İyi ki doğdun şekerim nice mutlu huzurlu başarı ve macera dolu bir ömür diliyorum yeni yaşın sana yeni umutlarla yeniliklerle tazeliklerle gelsin dileğiyle bugün diğer yılların bütün etkilerinden kurtulup arınıyorsun bir yeni yaşın verdiği tecrübe ve olgunlukla sağlam bir yıl geçireceksin seviliyorsun unutma Nice Mutlu Yılllara iyiki tanıdım seni ve iyiki varsın can dostu Mucukss ! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lee Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Mutlu yıllar geçirmen dileğiyle, iyi ki doğdun Ariakas Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Khuizo Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Mutlu yıllar dost Michaeli tavsiye ettiğin icin saol Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Ona ilk hediyesini ben yolladım heyt dağılın. :D Sabahın 9unda hemde. Bu arada Güven bayağı yaşlandın abim sende. (Bunları okuyup kızcan bana ama olsun. ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Qetesh Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Sabahın 9 unda uyanık olmasına çok şaşırdım ben uyandırmamak için hala aramadım ---------- Post added at 11:32 ---------- Previous post was at 11:31 ---------- Orada olsaydım sana Pagan - Wicca usulü bir kutlama yapardık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 yok ya forumdan yazdım.. annem uyanınca afili kro bir msj çekicektim.. kntr yok bende. şimdi çekebilirim hatta. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
masal perisi Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 mutlu yıllar.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Hangisi olsun?? Gülmek senin için bir tutku olsun eğer bir gün ağlarsan o da mutluluktan olsun mutlu yıllar.. Güneş kadar sıcak... Kar tanesi kadar berrak... Yağmur kadar saf ve temiz bir ömür dileğiyle.. Doğum günün kutlu olsun.. Gelemedik ama unutmadık da; doğum günün kutlu olsun, tüm güzellikler seni bulsun! Nice yıllara... Fluuuppp! Bu bir sms sürprizi. Sana şans getirmek için burada. Bu yüzden hemen gözlerini kapat ve bir şey dile. Mutlu yıllar sana, mutlu yıllar sana. ahahahha bu güzelmiş. Farkında mısın biraz daha yaşlandın, ama olsun sen tanıdığım en tatlı ihtiyarsın.. Doğum gününün sana tıbbi şaşırtacak kadar sağlık, melekleri kıskandıracak kadar mutluluk getirmesi dileğiyle nice yıllara.. Dikkat! Bu mesaj sevgi, neşe ve iyi dilekler içermektedir. Bir dakika için yaşamın ve seni düşünen birinin olduğunun sevincini hisset ve mutlu ol! Şimdi bu mutluluğuna sımsıkı sarıl ve ümidini koskoca bir yıl boyunca hiç yitirme! Aşkta, parada, sağlıkta her zaman kazanmanı dilerim. Sensiz bir hayatta kime gerçekten "dostum" diyebilirdim bilmiyorum. İyi ki doğdun. Nice mutlu yaşlara... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Qetesh Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Ban doğaçlama yapacağım aradığımda Üşendim mesaj atmaya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 attım valla en uzununu.. uyanmış bu arada. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ariakas Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Baya olay olmuş doğum günüm ya Böyle eli boş kutlamalar olmuyo ama teşekkürler kutlayan herkese Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Qetesh Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Aslında doğum günü şarkısı paylaşmanı bekliyodum ama bu daha güzel oldu Doğum günü şarkısını ben sana söylerim canım ayıp ettin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Dogum gunun kutlu olsun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Qetesh Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Baya olay olmuş doğum günüm ya Böyle eli boş kutlamalar olmuyo ama teşekkürler kutlayan herkese http://blessedbe.sugarbane.com/notransloading.gifhttp://3.bp.blogspot.com/_9m2zljes6qo/TB-A-d8US-I/AAAAAAAAA0A/agd3FAdIYSI/s1600/alter.jpg Sana böyle bir set hediye ediyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ariakas Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Nerde o günleeeer Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 çok istiyorsan toplaşır alırız Güven üzülme sen. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ged Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 İyiki doğdun koç.Nice mutlu yıllara:thumbsup: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArpiA Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 mutlu yıllar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 KutluMutlu bir yıl + sağlıklı +dopdolu eğlenceli bir yıl geçirmen dileğiyle Nice yıllara... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0warlock0 Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Mutlu yıllar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ReaLPiLLS Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 nice senelere Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ariakas Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2013 Bana başlık açan yok, şizofrenlik yapayım dedim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2013 hepi pörtlek o zaman nice mutlu senelere Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sweet poison Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2013 Nice mutlu yıllara mars böceği Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TaiNTeD_LoVe Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2013 Nice yıllara Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.