halka Oluşturma zamanı: Mart 25, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 25, 2012 Rüyamda daha önce hiç görmediğim şeyler gördüm Bir kadının şofbenden gelen kan ile yıkandığını gördüm Bunu isteyerek yapmıyordu. Ve sonra biri beni bir köpeğin kafasını balta ile kesmeye zorluyordu, köpeğin kafasını ona acı vermeden kopardım ve orayı terkettim tek hatırladığım bunlar anlamını aradım ama bulamadım bilenler varsa yardım edebilir mi ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
valerica moarte Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 çok karmaşık bi rüyaymışş. bilinçaltıda çok değişik şeyler olmalı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
halka Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Ben korku filmleri vs. pek izlemem aslında, pek ihtimal vermiyorum. Sadece anlamlarını bilsem daha çok rahat edeceğim sanırım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zincir9596 Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Rüya güncesi tutuyorsanız zamanla anlamlarını kendiniz çözeceksiniz. Burada kimse sizin özel yüksek benliğinizle aranızda geçenleri bilemez. En fazla psiko-analiz dalında yardımımız dokunabilir. Lütfen sabırlı olun. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rapit Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2012 nasıl bi piskolojiye sahipsin sen dostum ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
halka Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2012 Rüya güncesi tutuyorsanız zamanla anlamlarını kendiniz çözeceksiniz. Burada kimse sizin özel yüksek benliğinizle aranızda geçenleri bilemez. En fazla psiko-analiz dalında yardımımız dokunabilir. Lütfen sabırlı olun. Haklısın sanırım anlamları pek bir işe yaramayacak, rüya güncesi üzerinde daha fazla durmalıyım. ---------- Post added at 14:04 ---------- Previous post was at 14:01 ---------- nasıl bi piskolojiye sahipsin sen dostum ? Sende haklısın rüyaya bakılınca psikopat gibi göründüğünün farkındayım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.