amunet Oluşturma zamanı: Mart 26, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 26, 2012 Merhaba. Ben telefondan 7/24 sitedeyim diyebilirim fakat telefondan çok istediğim halde yorum yazamıyorum ve konulardan geri kalıyorum:confused:. Başka sitelere rahatlıkla yorum yazabiliyorum telefonumdan kaynaklandığını sanmıyorum çünkü başka telefonlardan da denedim olmadı. Herhangi bir çözüm yolu var mı? Teşekkür ederim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ged Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2012 Telefondan ziyade telefonunda yüklü olan tarayıcıdandır.Başka bir program yüklemeyi deneyebilirsin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lee Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2012 Ben de yazamıyorum mesaj Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amunet Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2012 Telefondan ziyade telefonunda yüklü olan tarayıcıdandır.Başka bir program yüklemeyi deneyebilirsin opera miniyi kullanıyorum başka hangi programı kullanabilirim tavsiye edeceğiniz bir şey var mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2012 telefonun kendi web tarayıcısı işini görebilir,C7 de yazabiliyorsun.Operadan yazılmıyor gnoxise Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amunet Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2012 telefonun normal tarayıcısından diğer sitelere bile yazamıyorum ama bi deniyim belki olur teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.