YgmrKrsgt Oluşturma zamanı: Mart 26, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 26, 2012 Arkadaşlar benim arkadaşımın bir erkek arkadaşı var ama sürekli üzüyor onu. Maneviyat olarak hep çöküntüye uğratıyor onu. Ki zaten çocuğun sevip sevmediğinden de şüpheliyim. Onun artık üzülmesini istemiyorum ama sevdiği için vazgeçemiyor onun için arkadaşımın kalbinden onu silecek bir büyü var mı? Korkmayın büyü yapmayı biliyorum ve tecrübem de var. Yeter ki böyle bir büyü var diyin. Lütfen Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MichaeL Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2012 Sana Şu şekilde bir bilgi verebilirim ki; aŞk büyüleri ister birleşmek istersen ayrılmak adına olsun, uzun vadeli değildir. aşk; büyük bir maneviyat üzerine kurulu bir histir. yani büyü gibi şeylerle bunu etkilemek zordur. yaparsın ama nasıl bir sonuç alacagını bilemezsin. En güzeli arkadaşını karşına alıp mantıklı şekilde konuşup olayın aslının dışarıdan bu şekilde göründügünü belirtmek ve onu ikna etmek olur. ama senin isteğin üzerine var olan bir büyüyü sana mesaj atıcam. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2012 önce başlığı düzeltmelisin. Site içinde "yardım edin" şeklinde konu içeriği belli olmayan başlık açmak yasaktır. Konu başlığına lütfen dikkat edin var mıdır diye sormuşsun, evet var... deneyimin varsa madem, bilgin de vardır. vereceğim ipuçları üzerinden büyüyü araştırabilirsin; kırmızı şarap ve duygusal şifalandırma yapan veya şifa özellikleri olan bitkiler üzerinden yapılıyor. Özellikle kırmızı şarap çok kullanılır. (Aşk büyülerinde de kullanılır). İçirilerek uygulanıyor... deneyimin doğrultusunda formülü çıkarırsın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.