Jump to content

Birinin kalbinden sevgiyi silme büyüsü var mıdır?

YgmrKrsgt

Önerilen Mesajlar

Arkadaşlar benim arkadaşımın bir erkek arkadaşı var ama sürekli üzüyor onu. Maneviyat olarak hep çöküntüye uğratıyor onu. Ki zaten çocuğun sevip sevmediğinden de şüpheliyim. Onun artık üzülmesini istemiyorum ama sevdiği için vazgeçemiyor onun için arkadaşımın kalbinden onu silecek bir büyü var mı? Korkmayın büyü yapmayı biliyorum ve tecrübem de var. Yeter ki böyle bir büyü var diyin. Lütfen :(

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sana Şu şekilde bir bilgi verebilirim ki;

aŞk büyüleri ister birleşmek istersen ayrılmak adına olsun, uzun vadeli değildir.

aşk; büyük bir maneviyat üzerine kurulu bir histir. yani büyü gibi şeylerle bunu etkilemek zordur.

yaparsın ama nasıl bir sonuç alacagını bilemezsin.

En güzeli arkadaşını karşına alıp mantıklı şekilde konuşup olayın aslının dışarıdan bu şekilde göründügünü belirtmek ve onu ikna etmek olur.

ama senin isteğin üzerine var olan bir büyüyü sana mesaj atıcam.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

önce başlığı düzeltmelisin. Site içinde "yardım edin" şeklinde konu içeriği belli olmayan başlık açmak yasaktır. Konu başlığına lütfen dikkat edin

var mıdır diye sormuşsun, evet var... deneyimin varsa madem, bilgin de vardır. vereceğim ipuçları üzerinden büyüyü araştırabilirsin; kırmızı şarap ve duygusal şifalandırma yapan veya şifa özellikleri olan bitkiler üzerinden yapılıyor. Özellikle kırmızı şarap çok kullanılır. (Aşk büyülerinde de kullanılır). İçirilerek uygulanıyor... deneyimin doğrultusunda formülü çıkarırsın

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...