Jump to content

Psi-Whell bazı sorunlar ve püf noktalar

blackodesssa

Önerilen Mesajlar

Arkadaşlar bu yazıya başlamadan önce neden yazdığımı söyleyim.2 ay önce psi whell denemelerimde başarısız oluyordum.Bende hatayı kendimde aramak yerine psi whell de aradım ve hatayı buldum.Bazı yerlerde benim de sıkıntılarım vardı kendimden kaynaklanan onları da çözdüm.Ve çok kısa bir süre içinde psi whell im döndü.Boş akvaryumun içinde yaptım.Sonuç aynı.Ben de belki benim gibi psi whell i hatalı kuranların sorunlarına cevap olabilirim diye buraya yazmaya karar verdim.

1)Fazla katlanmış olabilir.

Psi-whell fazla katlanmış ya da daraltılmış olabilir.Psi whell i ne kadar açarsanız o kadar iyi sonuç alırsınız.Ama çok fazla açarsanız da yırtabilir ya da oturmayabilir.

2)İğne ters olabilir.

İğnenin top olan tarafı daha yassıdır.Ama iğnenin sivri tarafı da hem yassı hem incedir.O yüzden iğnenin sivri tarafını kullanmanız bence çok daha iyi olur.Eğer bir kürdanla psi whell yapıyorsanız kürdanın ucunu sivriltmeniz sizin daha iyi sonuç almanızı sağlar.

3)İmgeleme hataları

Ben eskiden hep her yanımdan bir ışık çıktığını ve bu ışıktan psi-whell in döndüğünü hayal ederdim.Ama artık daha sağlıklı bir imgeleme yöntemim var.3. gözümün enerjisi kollarımda birleşip psi-ball oluyor sonra bu ,elektrikli prizlerdeki elektriği çekiyor.Ve bu elektrikten psi whele dönüyor.Ama sadece benim yarattığım elektromanyetik alanın içinde.Tabi bu sırada kollarıma akan enerji akışı devam ediyor.Yani gönderdiğiniz enerji sadece psi whell de yoğunlaşsın.Daha sağlıklı sonuç alırsınız.Kendi imgeleme yönteminizi bu şekilde yapabilirsiniz.

4)Yanlış yere konsantrasyon.

Bazı kişiler Psi-whell e değilde ellerine konsantre oluyor.O zaman da Psi-whell dönmüyor.O yüzden Psi whelle konsantre olun gözlerinizi ondan ayırmayın.Sonra zaten gözünüze acaip şeyler oluyor.Ve gözünü orada kalıyor.Konsantrasyon tekniklerini bilmeyenler sitede ayrıntılarla konsantrasyon bölümü var o bölümü okuyabilirsiniz.

5)Konsantrasyon dağıtma

Psi-whell e konsantre olduktan sonra konsantrasyonu dağıtmak gerekir konsantrasyonu dağıtmak için de kendi metodunuzu bulabilirsiniz.Acayip matamatik işlemleri sorabilirsiniz kendinize.Şahsen ben gün boyu ne yalan söylediğimi kime söylediğimi psi whelle döküyorum sonra konsantrasyon dağılıyor ve Psi-whell dönüyor.

:devil:

Yazının devamını sonra yazarım çünkü çok uykum var.İyi uykular,iyi akşamlar.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

stresli, sinirli, tok karnına çalışmamanı öneririm ... psiwhele odaklandıktan bir süre sonra konsantreni başka bir tarafa verdiğinde kağıdın birden döndüğüne şahit olan birçok insan var. çalışmalarında hiç ışıkların aniden gidip geldiği oldu mu?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

stresli, sinirli, tok karnına çalışmamanı öneririm ... psiwhele odaklandıktan bir süre sonra konsantreni başka bir tarafa verdiğinde kağıdın birden döndüğüne şahit olan birçok insan var. çalışmalarında hiç ışıkların aniden gidip geldiği oldu mu?

elbette çok oldu ben her psikolojik bir şey çalıştığımda yeşillik yerim ve ışıklar kesilir gider :D

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Teşekkürler. Devamını yazmamışsınız? Bir de ayrıca 5. maddede ne demek istediğinizi pek anlayamadım.

yani konsantrasyonunu bellli bir noktaya odakladıktan sonra onu serbest bırakmalısın,bugün yazarım devamını

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

İyi çalışma teşekkürler..birde psişik yeteneklerin çoğu kişiden kişiye göre değişebiliyor bu yüzden kişinin kendine uygun yöntemi oluşturması daha yaralı oluyor. :thumbsup:

Haklısın bazı kişiler hava elementine yatkın oluyor ona göre imgeleme yapmaları çok daha iyi sonuç verir ben hava elementine göre meditasyon ve imgeleme yaparım orayada yazdım zaten :D Ayrıca düzenleme butonu kaybolduğu için düzenleme yapamıyorum o yüzden buradan devam edicem galiba :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...