Brn61 Oluşturma zamanı: Mart 27, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 27, 2012 Bu Psi-Wheel de 2. günüm Buda 4. Günüm Şu anda 1 hafta doldu ama her zaman döndüremiyorum genelde geceleri döndürebiliyorum.Yeni başlamış olmama rağmen iyi miyim merak ediyorum.Yorumlarınızı bekliyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aygun13 Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Kapalı bir kap veya benzeri birşeyin içine koyarakta bir video çeksen iyi olurdu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ram Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Çok başarılı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oysuuwicca Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2012 Katılıyorum çünkü en küçük bir hava hareketinde hareket edebilen bir malzeme o. Bende bi aralar yapardım bi bakardım kapı açık ve rüzgarlı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hal123 Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2012 yahu ben yapamıyorum ( Neden acaba Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oysuuwicca Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2012 Yaparken şöyle düşün yani ben yaparken etkili olduğunu düşünüyorum: " Ben wiccanım, ben özelim, önümdeki sadece bir kağıt ve ben onu hareket ettirebilirim. Sonra başından kollarına doğru mavi bir ışık düşün. O ışık parmaklarından çıksın ve havaya karışsın havadaki hareketiyle kağıdı döndürdüğünü hayal et. Ona bakma, başka bir yere bak ama yan yanda onu izle. Umarım başarırsın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Brn61 Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2012 Çok başarılı. Teşekkür ederim --------- Kapalı bir kap veya benzeri birşeyin içine koyarakta bir video çeksen iyi olurdu Uzun zamandır denemedim eger denersem video çekerim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blackodesssa Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2012 kesin aydan enerji alıyosun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Brn61 Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2012 kesin aydan enerji alıyosun Öyle bir şey olduğunu sanmıyorum.Forumda bunla ilgili bir şey varsa yönlendirirseniz sevinirim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
miko1634 Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2012 Güzel çalışma tebrikler:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Brn61 Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2012 Güzel çalışma tebrikler:) Teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Atamertes Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2012 Açık konuşayım bu videoların yeni yetmeleri şaşırtması dışında hiçbir geçerliliği yok. Ama madem meraklısın kendini biraz daha geliştirebilirsin, kola şişesinin altını keserek dönen zımbırtının üstünü kapatabilirsin. Kendine biraz daha güveniyorsan aynı çalışmayı bir kavanoz içinde yapabilirsin. Etrafında pervane ve mıknatıs gezdirip güven tazeleyebilirsin. Gelişim şart. Bu yorumu sırf vedeo koyup samimiyetini gösterdiğin için yaptım, o da olmasa direk şiir yazacaktım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Brn61 Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Açık konuşayım bu videoların yeni yetmeleri şaşırtması dışında hiçbir geçerliliği yok. Ama madem meraklısın kendini biraz daha geliştirebilirsin, kola şişesinin altını keserek dönen zımbırtının üstünü kapatabilirsin. Kendine biraz daha güveniyorsan aynı çalışmayı bir kavanoz içinde yapabilirsin. Etrafında pervane ve mıknatıs gezdirip güven tazeleyebilirsin. Gelişim şart. Bu yorumu sırf vedeo koyup samimiyetini gösterdiğin için yaptım, o da olmasa direk şiir yazacaktım. Yorumun için çok teşekkür ederim.Çalışmaya yeniden başlıcam aynı zamanda pyrokineziylede uğraşmak istiyorum ikisinide birlikte yapmak istiyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Crawley Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2012 Açık konuşayım bu videoların yeni yetmeleri şaşırtması dışında hiçbir geçerliliği yok. Ama madem meraklısın kendini biraz daha geliştirebilirsin, kola şişesinin altını keserek dönen zımbırtının üstünü kapatabilirsin. Kendine biraz daha güveniyorsan aynı çalışmayı bir kavanoz içinde yapabilirsin. Etrafında pervane ve mıknatıs gezdirip güven tazeleyebilirsin. Gelişim şart. Bu yorumu sırf vedeo koyup samimiyetini gösterdiğin için yaptım, o da olmasa direk şiir yazacaktım. ata arkadaşıma katılıyorum.ama yinede 4 günde gerçekten ileri bir gelişim göstermişsin Benim sana tavsiyem kaşık bükmeyi dene 1 hafta içinde onuda başarıcağını eminim..Sonrası zaten gelir 1 yıla kadar bir telefonu haraket ettirebileceğinden eminim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yunixlaw Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2012 Bende okadar denedim olmadı iyce yaşlandım sanırım gerci genç kende olmuyordu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
necropolis Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2012 Dostum hevesini kırmak istemem ama telekinezi çalışmak için psi-wheel kötü bir seçim... İlla da psi-wheel çalışıcam diyorsan kapalı kap içinde yapmadığın sürece ilerleme kaydedemezsin... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Crawley Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2012 Bende okadar denedim olmadı iyce yaşlandım sanırım gerci genç kende olmuyordu Ahahahaahh çok güldüm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dilara brn Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2012 gercekten ıyı ama bırde kabın ıcıne koyup dene bızde emın olalımm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Brn61 Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2012 Yaşlılıkla pek ilgisi olduğunu düşünmüyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
1simanur2 Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2012 Tebrik ederim çok başarılı bende psi-wheel üzerinde çalışıyorum.Sağa ve sola döndürebiliyorum.Sen sürekli aynı yönde döndürmüşsün bence birde karşı yönü denemelisin.Sağa doğru dönüyorsa sola doğru döndürmeyi dene Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Brn61 Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2012 Tebrik ederim çok başarılı bende psi-wheel üzerinde çalışıyorum.Sağa ve sola döndürebiliyorum.Sen sürekli aynı yönde döndürmüşsün bence birde karşı yönü denemelisin.Sağa doğru dönüyorsa sola doğru döndürmeyi dene Farklı yöne çevirmekte zorlanıyorum en fazla 5 tur döndürebiliyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Asphyxia Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2012 3 aydır uğraşıyorum hala tık yok bende. kıskandım doğrusu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Brn61 Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2012 3 aydır uğraşıyorum hala tık yok bende. kıskandım doğrusu Elbet bir gün yaparsın çalışmaya devam et Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
NaTa Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2012 2. ve 4. günde bunları yaptığına göre kesinlikle zorlamayla ite kaka ortaya çıkan bir güç değil sendeki. çok dikkatli olmalısın. iyi şanslar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tristiana Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2012 Güzel güzel. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.