Jump to content

Rüyam

99waytodie

Önerilen Mesajlar

Merhaba arkadaşlar, uzun süredir burdayım fakat konu açmıyordum. Ama bu gördüğüm rüya beni oldukça korkuttu ve bu konuyu açmaya itti.

Geçen gün rüyamda, oldukça büyük yeşil bir arazide olduğumu gördüm. Uzun çimlerle dolu bir arazi, uçsuz gibi gözüküyor. Gökyüzü masmaviydi. Ben, bu arazinin üzerine kurulu olan iskelenin üzerindeydim. İskelenin tam altında bataklığa benzer bir su vardı. Her neyse, mekanı çok detaylı anlatmaya gerek duymuyorum.

İskelede benimle beraber babaannem, büyükbabam ve halam vardı. İlerde, gözümle görebileceğim bir yerde de annem, babam ve halamın küçük kızı duruyordu, sanki oyun oynuyorlar ve eğleniyorlardı. Sonra babaannem benimle konuşmaya başladı. "Kızım, biletimizi aldık. Haziranda gidiyoruz." dedi. Ben de "Peki annemler de gelecek mi?" diye sordum. Babaannem, "hayır, onların daha zamanı var." diye cevap verdi. "Ama ben de onlarla birlikte gitmek istiyorum!" dedim babaanneme. "Kızım, olmaz, biz biletimizi çoktan aldık, artık iptal edemeyiz" demişti.

Bana garip ve bir şeyler anlatmaya çalışan bir rüya gibi geldi. O şekilde haberci olan rüyalar hakkında bir şeyler okuduğumu hatırlıyorum. Düşüncelerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum, iyi günler.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sorunuzu karşılar mı bilmiyorum ama bende bir kız arkadaşımı rüyamda görmüştüm bir ayak sesi duymamız üzerine "Azrailin sesini her duyduğumda içim ürperiyor." demişti.3 hafta sonra feci bir araba kazası geçirdi onunla aynı arabada olan amcası vefat etti.Demek istediğim tabiki rüyamda gördüm ölücem diye düşünemeyiz ama dikkatli olmakta fayda var siz haberdar edilmiş olabilirsiniz.Kendinze dikkat edin.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Maalesef haberci rüyaların haberci rüya olduğunu ancak gerçekleştiği zaman öğrenebiliyoruz... En azından ben bilmiyorum başka türlü anlaşılıp anlaşılmadığını... Gördüğünüz rüya haberci bir rüya olabilir. Ama ben her zamanki gibi olumlu olan düşünceyi göz önüne almayı tercih ederim. -Tedbirli olmayı da ihmal etmeden tabi- Fark etmeden aklınızdan babaanne ve dedenizin yaşlandığını düşünmüş olmanız dahi gördüğünüz rüyaya neden olmuş olabilir. Ki umarım böyledir.

İçinizi rahatlatacaksa, yıllar önce annemlerle yaşarken, salonda uyuduğum bir gece halen aklımdan çıkmayan bir rüya görmüştüm. Daha doğrusu benimki iç-içe kabuslardı ama bir tanesi beni gerçekten çok ürkütmüştü... Azraili gördüm. Karanlıklar içinde, üzerinde bir cübbeyle çok yavaş adımlar atarak salona girdi. Yemek masasının etrafından dolaşarak yanıma geleceğini anladığımda onun yavaş yürümesini fırsat bilerek arkaya, annemlerin odasına kaçmıştım. Sonrasında günlerce tedirgin oldum evden bir cenaze mi çıkacak ya da bu benim cenazem mi olacak diye... Ama bir şey olmadı. Evden değil, apartmandan dahi cenaze çıkmadı. Haziran ayında uzun bir yolculuk yapmamaya dikkat edin yine de... Ama olumlu düşünmeyi de asla ihmal etmeyin derim.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

evet, babaannem bugün bana geldi ve dedi ki, "kızım yarın sen, ben ve büyükbaban eneze gidiyoruz. ama istersen halanla ve kızıyla evde kalabilirsin."

rüyam gerçek mi oluyor.

helallik alayım bari :p

Gitme ve dönüşlerini bekle bakalım.Sonucu ben de merak ettim..Ama rüyanın yanılması ve kimsenin zarar görmemesini tabiki isterim..

---------

Bence haberciyle alakası yok.Bence babaannen ve büyükbaban için biraz fazla endişeleniyorsun.Buna karşıda beynin canlandırıyor.Ne düşünürsen onu görürsün.

Bu tür yorumlar da kişiyi yakından tanıyorsan yapılabilir.Bilinç altı ve endişelenmesi hakkında yorum tanıdığın biri için yapılabilir..İlle de endişelendiğini düşünüyorsan tartışma açacak bir dille değil de daha kibar bir dille söyleyebilirdin..Bence büyüklerine fazla değer veriyorsun ve ölüm seni korkutuyor bu bilinçaltında şunu canlandırıyor falan diyebilirdin ki arkadaş oldukça rahat.Korkunun ecele faydası yok demiş.. :D Neyse..Bu işin sonu ne olacak bakalım..Ama bana kalırsa bilinçaltınla karışık bir haberci rüya.Süzersen sonuca olmadan önce varırsın.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

bu haber degil.kısaca telepati.ruyanda ne dusunursen onu gorursun ama karsıdakı kısıde onu gorur. ve hatırlar yanı telepatı beyın dalgalarıyla ıletısıme gecmektır.ben kendım yapıyorum bunu kosan bır cocuk vardı durmawya hevesı yoktu. ben geldım ıcımden onda dur dedım 1-2 defa ve cocuk durdu sonra devam ettı kosmaya.

Iste bunun gıbı.Babaannen önceden planlamış olmalı.telepati yoluyla beyni de sana aktarmış bu kadar basit.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

yanlış alarm :D neyse ki haberci değilmiş. yani ilk defa yanıldığım için bu kadar mutluyum :D bu arada bir arkadaş her ne kadar benim hakkımda sert ve net bir açıklama yapmış olsa bile, doğru diyor, onları kaybetmek bana çok korkunç geliyor, bu yüzden böyle bir şey gördüm herhalde.

gitmeyi hiç istemiyordum bugün ama sırf onlara bir şey olursa ben de orda olayım diye gittim.

gördüğünüz gibi bir halt olmadı, ama gittiğimiz yerde bana bol bol temizlik yaptırdılar :p

telepati ile ilgili yapılan yorum çok hoşuma gitti ve doğru buldum. bundan sonra karşılaştığım olaylarda da bunu göz önünde bulunduracağım.

çıkarılabilecek sonuç, her kötü rüyanızdan korkmayın arkadaşlar, her ne kadar ölüm fermanına benzese bile. :no:

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...