Who Oluşturma zamanı: Mart 28, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 28, 2012 alo,buyrun alo! hıım anladım sensin o. konuş benimle,seni dinliyorum lütfen konuş,konuş benimle lütfen! bana on kere, yüz kere, bin kere, yüz kere, bin kere, kaç kere darıldın sen yine gel diye, sev diye, gel diye, kaç kere aradın sen yine gel diye, sev diye, gel diye, kaç kere aradın sen aradın sen alo! konuş, konuş benimle neden susuyorsun? konuş! suçu bende arıyorsun değil mi ama gene arıyorsun beni konuş,lütfen lütfen konuş benimle işte o dedi bu dedi şu dedi kim dedi ne dedi bir sürü dedikodu işte kaç kere boş yere geldi bu aşkın sonu aşkın sonu konuş benimle biliyorum sen de beni seviyorsun ne olursun konuş bu anı kaç gündür bekliyorum konuş lütfen konuş benimle ne olur wuuu,dallala,dallala..... http://www.youtube.com/watch?v=dkO2kb2hFTY&feature=related Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.