Nilgun Oluşturma zamanı: Mart 29, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 29, 2012 Merhaba! İlk olarak sormak istediğim birşey küçükken rüyamda gördük hep gerçekleşirdi ama şimdi nedense hiç birşey olmuyor sanki yeteneklerim soluyor. İkincisi bioenerji yardımıyla baş ağrılarımı geçirebiliyordum ama artık işe yaramıyor. Akrabalarımızdan birinin bioenerjisi çok yüksek bir arkadaşının kalp çarpıntısını geçirmiş. Ama benim güçlerim soluyor yetenekterim kuruyor yardımcı olursanız sevinirim yeteneklerimi geri istiyorum :( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
helsing Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Emin değilim ama bunun sebebi inancını kaybetmen olabilir. Yapamıyacağını düşündüğün için gerçekten yapamıyorsundur. Ve çocukken masum olduğun için olabilir mi ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hellking298 Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Valla ben kendimi ileri derece görüyorum güçler konusunda ama baş ağrımı geçirebildiğimi hiç bilmem baş ağrısını nasıl geçiriyorsun merak ettim ayrıca güçlerinin gitmesinin birçok sebebi olabilir onları düzenli kullanmaman kendine düzenli vakit ayırmaman sonra kötüye kullanman kontrolü kaybetmene yol açabilir daha birçok sebep vardır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nilgun Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Cevaplarınız için teşekkür ederim hellking298 bioenerjiye bir bakarsanız sevinirim orada nasıl yapılacağı yazıyor. Önerilerini uygulayacağım.Umarım işe yarar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hellking298 Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 teşekkürler ama ben kendi kendime bulduğum teknikler dışında hiçbirşeyi kullanmıyorum okumam teknik anlatımlarını Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.