Triqq3r Oluşturma zamanı: Mart 29, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 29, 2012 Beyler Tam tamına 2 yıldır bu olayları yaşamaktayım. Okuldayken bir kızın yüzüne bakıp gözümü kapatırdım ve o kızı görürdüm hemde dakikalarca.Aylarca böyle yaptım.Olaylar git gide daha bir garip oluyordu.Artık gözümü kapattığımda durduk yere bazen simgeler görüyorum mesela ağaç-tanımadığım insan yüzleri-veya en son gördüğüm şeyi tanımlayım (bir bebek eli).bunları görüyorum renkleri yeşil-mavi-veya orjinal rengi olarak değişiyor.Ben delimiyim anlamadım.En son 2 gün önce gözümü kapattığımda izmire giden bir uçak gördüm. ve bugün dayım izmirde vefat etti. Yardımcı olun ne oluyor bana ! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lee Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Basit durugörü olabilir mi ? http://www.gnoxis.com/durugoru-3777.html Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hyppo Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 bana pek yetenek gibi gelmedi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Triqq3r Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Ya ben daha yeniyim Duru görü ne bilmiyorum.Sadece bir yeteneğimi paylaşmak istedim.Durugörü başlığını gördüm ama çok uzun diye okumamıştım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lee Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 O halde şimdi okursun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Northice Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2012 Sadece basit bir sezimleme. Durugörü için daha fazlası gerekli. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
komuro Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2012 duru görü olduğunu sanmıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hayiS Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2012 Bence de bir sezimleme... Gördüğünüz imgeleri yorumlamaya çalışın. Sadece görmek değil bunları yorumlamak da bir o kadar önemli. Bu yetenekler geliştirilebilir yeteneklerdir. Geliştirmenizi tavsiye ederim. ve tabiki bol bol araştırmanızı ve çalışmanızı... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.