paranormalbeyin Oluşturma zamanı: Mart 30, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 30, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=k3H4cygGCsI ''Arafta Kalmak'' kısa film Astral beden için duvar gibi fiziksel nesneler ve uzaklık bir engel oluşturmayacağı ileri sürülür. Yani, iddialara göre, kişi bu bedeniyle bir anda kıtalar arası yolculuk yapabilir ve maddi engellerin içinden geçebilir[.Fiziksel bedenden çıkıldığında öte-alem varlıklarının görülebileceği de ileri sürülmektedir. Uyku sırasında yapılan astral seyahat fiziksel bedene dönüldüğünde bir rüya tarzında anımsandığı söylenmektedir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
soodewaarimasen Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2012 Normalde paranormal olaylara fazla ilgi duyan biri değildim. Yaşadığım kontrolsüz bir deneyimden sonra bu tip şeyler ilgimi çekti. Şuanda bile sadece bilgi amaçlı paranormal şeyleri araştırırım. Bilinçsizce eğlence için olsun, gizemli olsun, hayatıma heyecan katsın diye uygulama yapmam. Telekinezi, meditasyon ve ki enerjisi kontrol etme gibi şeyler bunların dışında. Ama başka varlıklarla iletişime geçme denemelerini, sokaktan tanımadığım bir insanı evime davet etmekle eşdeğer görüyorum. Yaradılış itibari ile birçok canlı, bu boyutta olsun ya da başka bir boyutta olsun iyi ve kötü farklı karakterler içerir. Bu sebepten kendimce bir çok paranormal çalışmayı sonradan çıkacak baş ağrısı olarak görüyorum. Ama bilgi edinme kısmını seviyorum. Gelelim 12 yıl önce bir arkadaşımın merakı yüzünden yaşadığım deneyime. Kız arkadaşı astral seyahat yapıyormuş, böyle birşey varmı, internetten araştıralım dedi. İnternetten teknikleri ile ilgili sayfalarca yazı okuduk. Sonuç olarak olabilir dedik. Ben bu teknikleri uygulayayım dedi. Bir gün geçti. Ertesi akşam saat 22:00 gibi eve geldim. Çok yorgundum direk odama geçtim. Ablam ve abim bir konuyu konuşuyorlardi (konuyu hatırlamıyorum) bir yerde aniden uyanıp o öyle değil demek geldi içimden. Gözlerimi yerde açtım. Heryeri net görüyorum. Yatağıma baktım, biri uyuyor. Normalde bugüne kadar hiç öyle birşey yapmamış olmalarına rağmen, misafir gelmiş uykum çok ağır diye beni yer yatağına almışlar şeklinde düşündüm. Konuşmalar devam ediyordu, kapıyı görüyorum, salonun ışığı yanıyor. Konuşmak isteyene kadar hiçbir sorun yok, gayet iyiyim. Konuşmaya çalıştım ve sesim çıkmadı. Ne oldu dedim, niye konuşamıyorum ? Hastamı oldum düşüncesi ile kendimi hasta gibi hissetmeye başladım. Bedeni hiçbir hareket yapamıyordum. Kendimi zorladım, bari zorlayayım kendimi sesimi duyurayım beni hastaneye kaldırsınlar dedim. Kendimi öyle bir zorladımki gık mık sesler çıktığını duydum. Annem kapıyı açtı, üstümden geçti, adımı söyledi ve yatağımda uyandım. Bu benim tek astral deneyimimdi. Gerçeklik kısmına yeterince inanıyorum ve hiçte rüya görüyormuşum gibi değildi. Yanlız şu var, negatif veya pozitif düşünceler böyle bir haldeyken, çok saf oluyor. Hastamıyım sorusunu aklıma getirmem bile kendimi hasta hissetmem için yetti. Kendimi bedenimde sandığım için hareket edemeyişimde normal. Düşünceyle hareket etmem lazımmış, sonradan inceleyince öğrendim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ReaLPiLLS Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2012 adam galatasaraylı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.