Kam Oluşturma zamanı: Mart 31, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 31, 2012 Merhaba. Terimlerde acemiyim, gördüğüm bazı rüyaların, "lusid" olduğunu en azından luside yakın olduğunu yeni öğrendim. Lusid rüya, anladığım kadarıyla "rüyadayken rüyada olduğunun bilincinde olduğun" rüyalar. En eski hatırladığım, 5-6 yaşlarındayım. Rüyamda yatağımdan kalkıyorum; kapıda babam beliriyor, babama "Baba biliyor musun bu rüya" diyorum Babam da "Aa oğlum olur mu hiç" diyor İlerleyen yaşlarımda ise şu durum oldu; rüyada olduğumun farkına varıyordum; ama nedense bu his bana korku ve daralma getiriyordu, ben de acilen uyanmak istiyordum. Uyanmanın yolu olarak da evime gitmenin bir yolunu arıyordum. Bu rüyalar evimden uzakta olduğum yerlerde iken oluyordu, bir türlü ulaşamıyordum evime. En son fasıldaki rüyalarda kontrollüydüm ama değişik bi' kontrol bu. Yine rüyada olduğumun farkına varıyorum, ama bişeylere hükmetme isteği hiç gelmiyor, ve yine bir uyanma isteği. Ama bu sefer bu uyanma isteğinde çok başarılıyım. Şöyle diyorum kendi kendime "Aa bak rüyalarımda hep yüksek bi' yerden düştüğümde uyanırdım, şimdi yine öyle yapayım". Hemen yüksek bir yer buluyorum kendi kendime, atlıyorum, tabii ki tam yere yapışacakken gözlerim açılıyor. Ama bu rüyalar eskide kaldı, yaklaşık 5-6 yıldır görmüyorum böyle rüyalar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
soodewaarimasen Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2012 Rüya seviyorum ben, kontrol etme düşüncesi hiç olmadı. Hatırlasam benim için yeterli. Birde hareketli maceralı olmadımı sıkılıyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mksubzero349 Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2012 "Aa bak rüyalarımda hep yüksek bi' yerden düştüğümde uyanırdım, şimdi yine öyle yapayım" Bunu bilinçli bir şekilde söyleyip bilinçli bir şekilde atladıysan sanırım berrak (lucid) rüya diyebiliriz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kam Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2012 "Aa bak rüyalarımda hep yüksek bi' yerden düştüğümde uyanırdım, şimdi yine öyle yapayım" Bunu bilinçli bir şekilde söyleyip bilinçli bir şekilde atladıysan sanırım berrak (lucid) rüya diyebiliriz. Evet, tam olarak öyleydi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mksubzero349 Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2012 Tebrik ederim öyleyse. 5-6 yıldır görmediğini söylüyorsun. Biraz denersen bir daha görmeyi başarabileceğine inanıyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hoke333311 Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2012 merhaba kardesim astral seyahate çıkmıssın tebrik ederim kendini geliştirebilirsin derim bence saygılar... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
helsing Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2012 merhaba kardesim astral seyahate çıkmıssın tebrik ederim kendini geliştirebilirsin derim bence saygılar... Bunun astral seyahat ile ne alakası Lucid rüya görmüş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hoke333311 Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2012 kardeşim arkadaş kendisinin yataktan kalktıgını görmüş bunun belirtileri astraldır benım tahminimce cevabım bu ama lucid de denilebilir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
helsing Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2012 kardeşim arkadaş kendisinin yataktan kalktıgını görmüş bunun belirtileri astraldır benım tahminimce cevabım bu ama lucid de denilebilir Yanlış okumuşsunuz galiba. Yataktan kalktığını görmemiş arkadaş. "En eski hatırladığım, 5-6 yaşlarındayım. Rüyamda yatağımdan kalkıyorum; kapıda babam beliriyor, babama "Baba biliyor musun bu rüya" diyorum Babam da "Aa oğlum olur mu hiç" diyor :D" Buradan bahsediyorsanız astral seyahatte insanlarla iletişime geçemessiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hoke333311 Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2012 evet kardeşim ama kalktım demiş ya astralden lucide geçtigini düşünüyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mksubzero349 Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2012 Eğer berrak rüya değil ise hayatımda hiçbir şey öğrenmemişim demektir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.